PDL Dolj: Mihaela Roxana Jianu, şefă la Organizația Județeana de Femei a Partidului Democrat Liberal Dolj

pdl dolj femeijpg 14 phixr PDL Dolj: Mihaela Roxana Jianu, şefă la Organizația Județeana de Femei a Partidului Democrat Liberal Dolj poze

Duminică, 20 octombrie 2013, la Teatrul Liric din Craiova au avut loc lucrările Consiliului de Coordonare Judeţean al Organizaţiei de Femei a PDL Dolj. Cu acest prilej a fost aleasă noua conducere a organizaţiei, formată din 31 de persoane, din care vor face parte doar 5 doamne din fosta conducere.
Noua preşedintă a Organizaţiei de Femei a PDL Dolj este Mihaela Roxana Jianu, aleasă cu 247 de voturi din tot atâtea voturi exprimate.
Prim-vicepreşedinte BPJ OF PDL au fost alese Zaria Alina-Mariana şi Prica Corina Doina, iar Secretar General BPJ OF PDL a fost aleasă Alexandru Maria Irina.

pdl dolj femeijpg 7 phixr PDL Dolj: Mihaela Roxana Jianu, şefă la Organizația Județeana de Femei a Partidului Democrat Liberal Dolj poze
Licenţiată în Filologie, profesor de româna şi franceză la Liceul Tehnologic Special Beethoven din Craiova, Mihaela Roxana Jianu are 48 de ani şi este înscrisă din anul 2004 in Partidul Democrat Liberal. Autocaracterizându-se drept un „om de acţiune”, Mihaela Jianu spune că deviza sa în fruntea Organizaţiei de Femei a PDL Dolj este: „în spatele unui partid de succes stau întotdeauna femei puternice”.
Cu această ocazie, preşedintele PDL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu a declarat că le doreşte doamnelor din partid să construiască o organizaţie puternică, aptă să ducă mesajul partidului până la nivelul fiecărei familii.

pdl dolj femeijpg 19 phixr PDL Dolj: Mihaela Roxana Jianu, şefă la Organizația Județeana de Femei a Partidului Democrat Liberal Dolj poze
La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Dolj, deputatul Ştefan Stoica şi-a exprimat convingerea că doamnele democrat liberale vor construi cea mai puternică organizaţie de femei din Dolj şi, de ce nu, chiar din ţară.

BIROUL DE PRESĂ
AL PDL DOLJ