PDL Dolj: Marian-Jean Marinescu, europarlamentarul anului 2014 în Cercetare și Inovare

Marian Jean Marinescu2 PDL Dolj: Marian Jean Marinescu, europarlamentarul anului 2014 în Cercetare și Inovare poze

Vicepreședintele Grupului PPE, europarlamentarul PDL Marian-Jean Marinescu, a primit cele mai multe voturi de la deputații europeni, fiind declarat europarlamentarul anului 2014 la categoria Cercetare și Inovare. Premiul a fost acordat în cadrul galei anuale „MEP Awards” organizată de revista The Parliament.

Mulțumesc celor care m-au nominalizat și colegilor eurodeputaţi pentru votul lor de încredere. Având în vedere profesia mea de bazăși munca ultimilor opt ani în Parlamentul European, consider cercetarea și inovarea ca fiind extrem de importante pentru viitorul nostru. Dedic acest premiu echipei mele și tuturor colaboratorilor pe acest raport.”

MEP Awards 2014 PDL Dolj: Marian Jean Marinescu, europarlamentarul anului 2014 în Cercetare și Inovare poze

Marian-Jean Marinescu este singurul europarlamentar român nominalizat la premiile de anul acesta. Premiul vine în urma succesului pe care l-a avut raportul său privind sistemele de navigație prin satelit Galileo și EGNOS.

În aceeași categorie au mai fost nominalizați Christian Ehler (Grupul PPE, Germania) și Vicky Ford (Grupul ECR, Marea Britanie).

Premiile MEP Awards” sunt acordate anual membrilor Parlamentului European care s-au remarcat prin activitatea lor într-un anumit domeniu. La concursul de anul acesta au existat 15 categorii. Detalii: www.mepawards.eu