PDL Dolj: Klaus Iohannis își începe campania electorală la Craiova cu mitingul de sâmbătă de la Polivalentă

klaus PDL Dolj: Klaus Iohannis își începe campania electorală la Craiova cu mitingul de sâmbătă de la Polivalentă poze

Klaus Iohannis este singurul candidat la alegerile prezidenţiale din acest an care a ţinut să înceapă campania electorală în inima Olteniei, la Craiova.

Acesta este unul dintre motivele pentru care, sâmbătă dimineaţă, 4 octombrie 2014, începând cu ora 11.00, pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova, va avea loc mitingul electoral al Alianţei Creştin – Liberale, care marchează începutul campaniei electorale pentru Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţia României.
Alături de KLAUS IOHANNIS, vor fi prezenţi: VASILE BLAGA, CĂTĂLIN PREDOIU, LUDOVIC ORBAN, MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, GIGEL ŞTIRBU, ALINA GORGHIU, MARIAN JEAN MARINESCU, MIHAI VOICU, MARIAN ZLOTEA.
Modelul pe care îl propune ACL, este cel al unui președinte care să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator. Prea mult timp, dialogul politic şi social în România a fost practic întrerupt sau doar mimat. Un preşedinte mediator este neapărat necesar pentru reluarea dialogului real între principalii actori sociali: guvern, opoziţie, sindicate, patronate, asociaţii profesionale, ONG-uri. Mai presus decât orice, președintele trebuie să fie el însuși un model de onestitate, de echilibru, de bună-credință.

Klaus Iohannis promite românilor “mai puţină gălăgie şi mai multe rezultate”,  sub sloganul “ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT”.

La mitingul de mâine dimineaţă, care se va desfăşura în aer liber, sunt aşteptaţi peste 10.000 de participanţi, marea lor majoritate din Craiova.
Presa are acces liber pe tot parcursul mitingului.
Va multumim!
Biroul de Presa
al ACL Dolj