PDL Dolj: Duminică votăm un oltean în Parlamentul European! Candidatul oltenilor, Marian Jean Marinescu

13 11 19 Marinescu Believe in People 21 HR PDL Dolj: Duminică votăm un oltean în Parlamentul European! Candidatul oltenilor, Marian Jean Marinescu poze
Marian Jean Marinescu este singurul oltean aflat pe listele partidelor pentru europarlamentare. Pentru că şi-a făcut bine treaba, Marian Jean Marinescu a fost desemnat Europarlamentarul Anului 2014, dovedind tuturor ce scandam noi odinioară pe stadioane: ”ce se naște din olteni, campioni europeni!”. De profesie inginer de aviație, Marinescu este cel mai cunoscut și influent oltean din Parlamentul European. Înainte de a fi europarlamentar, a fost, pe rând, consilier local la Craiova, consilier județean, prefect și deputat de Dolj. După o carieră politică îndelungată în același partid și șapte ani de experiență și rezultate în Parlamentul European, este singurul român care a câștigat anul acesta premiul Europarlamentarul Anului.
Sute de mii de noi locuri de muncă
Olteanului nostru, lui Marian Jean Marinescu i se datorează dezvoltarea primului GPS european, care va crea sute de mii de noi locuri de muncă, aşa cum ati văzut în expoziţia  „Spaţiul European”, pe care poate că ați vizitat-o recent în centrul Craiovei. Prin munca lui, au fost salvate miliarde de euro fonduri europene care pot finanța peste 100.000 locuri de muncă în fiecare an. Marian Jean Marinescu a susținut inițiativa Cerul Unic European, care scurtează timpul de zbor și ieftinește biletele de avion, pentru ca oltenii să poată călători în Europa mai repede și mai ieftin. Marinescu a fost cel care a contribuit la ridicarea vizelor pentru Republica Moldova și a participat decisiv la consolidarea drepturilor călătorilor pe toate mijloacele de transport. Tot lui i se datorează şi creşterea subvenţiei pentru agricultori. În acest moment, europarlamentarul PDL lucrează la o inițiativă, numită ”Strategia Dunării”, care va aduce bani, locuri de muncă și dezvoltare pentru toate județele Olteniei. Aceasta este realitatea. Verificați! Despre Marian Jean Marinescu, până și adversarii săi politici vorbesc cu admirație!
 expo spatiala craiova PDL Dolj: Duminică votăm un oltean în Parlamentul European! Candidatul oltenilor, Marian Jean Marinescu poze
Mândri că suntem olteni!
Acum, oltenii din Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinți și Gorj au de ales între unul de-al lor, care și-a făcut bine treaba de europarlamentar, și candidații altora! Asta este realitatea. Duminică, prin votul dat, avem posibilitatea să lăsam un oltean de-al nostru să-și continue munca în folosul României! În 25 mai 2014, avem ocazia să dovedim tuturor că nu am uitat să fim mândri că suntem olteni! Duminică e finala europeană, care se joacă aici la noi.
 mjm.jpg PDL Dolj: Duminică votăm un oltean în Parlamentul European! Candidatul oltenilor, Marian Jean Marinescu poze
Tu știi mai bine!
Duminică, 25 mai 2014, TU ȘTII MAI BINE ce vei face în cabina de vot. Ai de ales între un oltean de-al tău şi candidaţii altora. Este pentru prima dată când poți să votezi pe cineva pentru că – pur și simplu – merită sa fie ales ! Duminică dovedește tuturor că ești oltean și că sângele apă nu se face! Votează cu mândrie un oltean de-al tău!
Acum, tu ştii mai bine cine merită votul tău de oltean. Gandeşte-te bine şi… vino la vot! În 25 mai 2014, între orele 7.00-21.00, te aşteptăm la secţia de votare. Nu uita:  PDL se află pe poziţia 1 pe buletinul de vot. Votând PDL – votăm un oltean în Parlamentul European: Marian Jean Marinescu, europarlamentarul anului 2014!