PC Craiova: A doua retragere a generalului Pâlşoiu

pc dolj pilsoiu PC Craiova: A doua retragere a generalului Pâlşoiu poze

Generalul în retragere Ion Pâlşoiu a renunţat la funcţia de preşedinte a filialei municipale a Partidului Conservator.

Potrivit şefului organizaţiei judeţene a conservatorilor, Iulian Bucur, retragerea a fost determinată de motive strict personale.

“Domnul Pâlşoiu este în continuare colegul nostru, nu s-a retras din partid, numai că nu mai girează funcţia de preşedinte al organizaţiei Craiova  a PC. A renunţat la funcţia de conducere invocând motive personale”, a declarat Bucur.

Pâlşoiu a deţinut conducerea organizaţiei municipale a conservatorilor timp de un an şi jumătate, primind funcţia de preşedinte interimar al filialei Craiova la scurt timp de la cooptarea în partid.

Motivele “personale” ale lui Pâlşoiu nu sunt cunoscute, surse din cadrul PC sugerând că generalul a preferat să activeze mai degrabă în conducerea unui ONG al fostelor cadre militare decât în fruntea organizaţiei de partid. Asta în condiţiile în care şi accederea sa în consiliul local Craiova s-a amânat pentru o perioadă nedeterminată, conservatorul mai având de aşteptat să renunţe la mandat doi-trei colegi din USL până să-l ajungă rândul pe lista de supleanţi.