Pavel Badea, oficial candidatul PNL la primăria Craiova – video

pnl 4 Pavel Badea, oficial candidatul PNL la primăria Craiova   video poze

Ex-fotbalistul Pavel Badea a fost anunţat de şeful PNL Dolj, Mihai Voicu, drept unicul liberal înscris în sondajul care va da candidatul USL la funcţia de primar al Craiovei. Voicu a declarat că Badea a fost ales “şi în urma unor  cercetări sociloogice desfăşurate în ultimele două luni” din cele trei opţiuni pe care le-a avut la dispoziţie filiala, alături de consilierul local înscriindu-se în cursă şi deputatul Ionuţ Stroe şi şefa PNL Craiova, Cristina Calangiu.

“În această competiţie PNL va intra cu susţinerea consilierului municipal Pavel Badea. Este propunerea PNL. Avem extrem de mare încredere, bazată şi pe unele cercetări sociologice pe care le-am efectuat în ultimele două luni. În competiţia corectă cu partenerii de la PSD şi PC sperăm ca Pavel Badea să obţină opţiunile craiovenilor pentru a candida la primărie din partea USL. Există cercetări sociologice interne făcute în ultimele două luni şi jumătate. Nu există nişte cifre precise, însă analizele pe care le-am făcut în colaborare pe care le-am făcut cu sociologi, cu analişti de politică, ne arată că avem cele mai mari şanse să câştigăm această competiţie, împreună cu Pavel Badea”, a declarat Voicu.

La rândul său, Pavel Badea s-a declarat onorat de nominalizarea filialei, declarându-se încrezător ca va câştiga  preliminariile cu colegii din alianţa USL şi va deveni astfel principalul candidat al opoziţiei la fotoliul de primar al Craiovei.