Pavel Badea – Lansarea a treia (VIDEO)

IMG 1003 Pavel Badea   Lansarea a treia (VIDEO) poze

A fost și lansarea lui Pavel Badea. A trei din ultimele patru luni. De data asta la pachet cu proframul electoral, lansat și el, în dezbatere publică, joi, în prezența co-președinților noului PNL Blaga și Gorghiu, din epicentrul festivităților vechiului PDL Dolj – Hotel Ramada (fost Jiul) al lui Berceanu. 

Programul „Craiova 2020” a fost lansat de candidatul PNL la primăria Craiova sub sloganul „Împreună pentru Craiova”. Badea a beneficiat de susținerea celor doi lideri ai partidului, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, care s-au deplasat la Craiova pentru eveniment.

IMG 1022 Pavel Badea   Lansarea a treia (VIDEO) poze

Pe lângă cei doi lideri naționali ai partidului au ținut discursuri de susținere a lui Badea senatorul Mărinică Dincă, fost viceprimar al Craiovei și candidat de locul trei la primărie în 2012, dar și exx-prefectul Nicolae Giugea, desemnat reprezentant al PNL în cursa pentru președinția Consiliului Județean Dolj.

IMG 1027 Pavel Badea   Lansarea a treia (VIDEO) poze

Printre vorbitori s-a numărat de asemenea și Constantin Popeci, fost consilier local al PDL, dar și șeful Baroului Dolj, Lucian Săuleanu.

IMG 1037 Pavel Badea   Lansarea a treia (VIDEO) poze

Badea a avut și susținători din familie, nașul Sorin Cârțu lăsându-i de aceasta dată locul la microfon soției.

IMG 1007 Pavel Badea   Lansarea a treia (VIDEO) poze

Maestru de ceremonii a fost deputatul de Craiova Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

IMG 1032 Pavel Badea   Lansarea a treia (VIDEO) poze

„Ne-am pus la muncă și am creionat un plan de dezvoltare a orașului nostru. Știm că  nu este perfect, de aceea îl publicăm spre dezbatere și spre atenția craiovenilor. Dumneavoastră, cei din sală, cei de afară, oamenii, pot veni cu propuneri, cu dezbateri pe acest proiect. Cele mai bune idei vor fi introduse în acest proiect. Programul pe care îl propun spre dezbatere este definit de a crește nivelul și calitatea vieții dumneavostră. În acest sens, vă propun să transformăm orașul într-un pol al dezvoltării regionale, un motor de creștere economică, generator de noi locuri de muncă, de progres și inovare”, a spus Badea, despre programul care poate fi consultat pe site-ul său de campanie.