Partidul viceprimarilor. Pro România a mai cooptat un secund al lui Solomon

Sorin Iordache, fost viceprimar al Craiovei din partea PSD în primul mandat de primar al lui Antonie Solomon (2004-2008), s-a alăturat Pro România, formațiune condusă la nivelul județului Dolj de Teodor Sas și el viceprimar al orașului, din partea PDL, în cel de-al doilea mandat al lui Solomon (2008-2012).

Iordache face parte din biroul de conducere județean al filialei partidului lui Victor Ponta, participând alături de Sas la conferința de presă oraganizată astăzi, pentru susținerea listei de candidați la alegerile europarlamentare a formațiunii.
https://youtu.be/wqbdBr6l8Vc

Alături de cei doi, alți doi veterani ai politicii craiovene, ex-liberalul Paul Dumitrache și Vergil Toader, fost vicepreședinte al UNPR Craiova în perioada 2012-2016, în intervalul în care a activat și în administrație în calitate de consilier local.

„Cred că Pro România are, de departe, cea mai bună listă pentru alegerile europarlamentare. Avem pe listă trei premieri: Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, fost premier al Republicii Moldova, plus doamna Corina Crețu, care, în calitate de comisar european are expertiza necesară pentru a reprezenta România la nivel înalt”, a declarat Teodor Sas.