Partidul Național Liberal își deschide porțile. Badea, președinte la organizația municipală

 

pnl craiova badea 3 Partidul Național Liberal își deschide porțile. Badea, președinte la organizația municipală poze

Conform deciziei Consiliuliui Național al PNL, Pavel Badea, desemnat candidat la Primăria Craiova, a devenit președintele organizației municipale PNL Craiova.

Unul din primele lucruri pe care le-a decis, în calitate de președinte, a fost deschiderea partidului către persoane noi. În acest sens, în fiecare zi de marți, începând cu ora 17:30, la sediul PNL din cartierul Rovine, Bulevardul Nicolae Iorga bloc 21-43 parter, va avea loc o ședință de primiri pentru membrii noi.

pnl craiova badea 2 Partidul Național Liberal își deschide porțile. Badea, președinte la organizația municipală poze

„Dacă nu înțelegem că vremurile s-au schimbat, că e nevoie de oameni care să corespundă din punct de vedere moral și profesional, care să se implice activ în viața publică, o să ramânem ca niște dinozauri politici! E nevoie de sânge proaspăt în politică! Motiv pentru care las deschise ușile de la sediul partidului chiar și acum, în perioada sărbătorilor și îi aștept pe toți cei care doresc să se implice să vină și să purtăm o discuție dar și să ne urăm «La multi ani!»” a declarat Pavel Badea.

pnl craiova badea 1 Partidul Național Liberal își deschide porțile. Badea, președinte la organizația municipală poze

De asemenea, începutul anului va aduce o serie de activități publice și dezbateri cu cetățenii Craiovei, pe teme de interes pentru oraș.

„Vom organiza întâlniri informale unde să putem vorbi deschis cu oamenii și de unde să plecăm cu soluții venite chiar de la persoanele direct implicate în problemele importante ale acestui oraș.” a mai spus Pavel Badea