Parlamentarii de Dolj au certificat la mână

parlamentari dolj 1 Parlamentarii de Dolj au certificat la mână poze

Deputaţii şi senatorii de Dolj şi-au ridicat azi certificatele de ales de la Biroul Electoral Judeţean, într-o ceremonie organizată la Palatul Administrativ din Craiova. parlamentari 5 Parlamentarii de Dolj au certificat la mână poze

Nu toţi aleşii au fost însă prezenţi la apel. A lipsit de la ceremonie întreg lotul de parlamentari ai PPDD, respectiv senatorul Antonie Solomon şi deputatul Gigi Neţoiu.

parlamentari 11 Parlamentarii de Dolj au certificat la mână poze

De la USL a ratat distribuirea certificatelor liberalul Daniel Iane, proaspăt deputat de Băileşti şi senatorul de Dăbuleni Mircea Geoană.

parlamentari 2 Parlamentarii de Dolj au certificat la mână poze

În formulă completă au venit pedeliştii intraţi în parlament sub sigla ARD: deputaţii Constantin Dascălu şi Ştefan Stoica şi senatorul Mărinică Dincă.

Parlamentarii prezenţi au primit felicitări din partea preşedintelui BEJ, Daniel Otovescu, a prefectului Marius Deca, a preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa şi a primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 

“Vă felicit şi sper ca, până la finalul acestui mandat să reuşiţi să aduceţi către Dolj investiţii importante, cum ar fi acea autostradă Craiova Piteşti şi, pentru că vin din zona sportului, şi un stadion nou la Craiova”, a spus prefectul Marius Deca.

 

“Eu vă urez să fiţi uniţi, măcar după exemplul colegilor din alte judeţe, unde au ajuns investiţiile tocmai pentru că parlamentarii, indiferent de partid, au colaborat. Mă gândesc în primul rând la Cluj, care are şi austostradă şi stadion nou. În plus, primul lucru la care ar trebui să vă gândiţi este o nouă lege a câinilor maidanezi, pentru că cea de acum este inaplicabilă”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

 

“Avem un lot de 20 de parlamentari de Dolj. Nu cred că ne vom mai întâlni prea curând cu un asemenea număr de parlamentari în judeţul nostru, căci probabil această lege va fi amendată încă de anul viitor. Eu vă urez succes tuturor, să fiţi acest mini parlament al Doljului la Bucureşti şi primul gînd la Oltenia, la Dolj şi la Craiova să-l aveţi tot timpul”, a spus preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.