Paradoxul ACL: Blaga și Iohannis au dezavuat „Ordonanța Traseiștilor”, restul l-au „dezavuat” de l-au albit pe unepersitul Păloiu

acl 1 Paradoxul ACL: Blaga și Iohannis au dezavuat „Ordonanța Traseiștilor”, restul l au „dezavuat” de l au albit pe unepersitul Păloiu poze

Liderii PDL și PNL și-au reafirmat la Craiova opoziția față de ordonanța de urgență prin care guvernul Ponta a dat liber la traseism pentru 45 de zile, exact când le bătea la ușă prima achiziție de la UNPR.

Vasile Blaga și Klaus Iohannis au atacat în conferința de presă de la sediul PDL ordonanța de urgență care dă frâu libr aleșilor locali pentru o lună și jumătate. „Dezavuăm acest act normativ. PNL și PDL nu vor primi primari și consilieri de la alte partide”, au afirmat, cot la cot, liderii ACL.

Câteva zeci de minute mai târziu însă, la reuniunea de la Casa Studenților, ateriza deja în sânul liberalilor și pedeliștilor primul contra-exemplu, în persoana consilierului județean al UNPR Dan Păloiu.

Păloiu a venit la întrunirea ACL alături de colegul de CJ MArcel Marcea și și-a petrecut vreo 20 de minute pupându-se cu liberalii și pedeliștii din incintă, înainte să ia parte la adunarea de partid la care cuvântau anti-traseiștii de la București.

Reamintim că Dan Păloiu a intrat în politică și în CJ pe listele PDL, apoi a trecut la UNPR, formațiune pe listele căreia a obținut un nou mandat de consilier județean.

Pentru întrunirea de vineri a PNL-PDL, alesul județean și-a păstrat din tinerețea politică una dintre cravatele portocalii.