OSPEC: A început Cuope Robotique 2010

robobobo OSPEC: A început Cuope Robotique 2010 poze

Organizaţia Studenţilor Politehnişti – Profil Electric din Craiova (OSPEC) anunţă începerea celei de-a cincea ediţii a Coupe Robotique.

Potrivit unui comunicat al OSPEC, competiţia adresată studenţilor români şi francezi se desfăşoară la Craiova, în perioada 11-18 aprilie.

“Organizaţia Studenţilor Politehnişti – Profil Electric din Craiova, Facultatea de Electrotehnică si Facultatea de Inginerie în Electromecanică, Mediu şi informatică Industrială va invita luni, 12 aprile,ora 12, in sala de conferinta a Facultatii de Electrotehnica (Bvd. Decebal, nr.5, Craiova) unde se va desfasura cea de-a 5 a editie a competitiei COUPE ROBOTIQUE ediţia 2010 . Proiectul Coupe Robotique s-a dorit a fi unul international acesta realizandu-se în parteneriat cu IUT Cachan si facultatile mai sus mentionate. Fiecare editie s-a desfasurat pe parcursul a 7 zile, in care au fost derulate diferite etape ale proiectului. Prima etapă a acestei editii desfasurata in Franta, a cuprins realizarea partii hardware de catre studentii romani in colaborare cu cei francezi, formandu-se 12 echipe mixte, sub indrumarea cadrelor didactice. A doua etapa, ce va incepe luni, va presupune realizarea partiilor software a celor 12 roboti, urmand ca la finalul competitiei (vineri 16 aprilie) sa fie premiata echipa al carei robot va parcurge in cel mai scurt timp un traseu bine stabilit de către organizatori. Proiectul se doreste a fi mai bun de la an la an, organizatorii dand tot ce e mai bun pentru ca totul sa se desfasoare conform programului. Asadar, între 11 – 18 aprilie va asteptam la COUPE ROBOTIQUE ediţia 2010 !”, precizează comunicatul.