Organizația Dolj a Partidului Social Democrat a depus, duminică, la Biroul Electoral Județean o plângere împotriva președintelui secţiei de votare numărul 7 din Craiova

Organizația Dolj a Partidului Social Democrat a depus, duminică, la Biroul Electoral Județean o plângere împotriva președintelui secţiei de votare numărul 7 din Craiova, indicând faptul că acesta a continuat campania electorală în mediul online,  prin distribuirea de mesaje cu un evident caracter politic.

„Astfel, în data de 25.05.2019, preziua alegerilor, acesta a postat pe pagina sa diverse mesaje electorale, precum şi pozele buletinelor de vot. De asemenea, acesta a postat și o adresă a Primăriei Craiova, prin care îi era arondat un cămin de bătrâni pentru urna mobilă, arătându-se extrem de deranjat de faptul că are asemenea cereri”, se arată în plângerea prin care PSD Dolj solicită excluderea președintelui secției numărul 7 Craiova din Corpul Experţilor Electorali.

Organizația Dolj a Partidului Social Democrat va continua să monitorizeze procesul electoral pe tot parcursul zilei de duminică, pentru a se asigura de buna desfășurare a acestuia și de respectarea tuturor prevederilor legale.

 

Biroul de presă al PSD Dolj