Oprea şi abecedarul guvernării: Ana are mere, Nuţi are struguri, Gabi are lacrimi

m mario Oprea şi abecedarul guvernării: Ana are mere, Nuţi are struguri, Gabi are lacrimi poze

Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea face clasamentul miniştrilor lui Boc în “Campionatul Mondial de Demagogie”. Udrea a pierdut primul loc la mustaţă. 

Oprea era cât pe ce să decerneze marele premiu ministrului de la Dezvoltare Regională, Elena Udrea, pentru campania de cules struguri din week-end, botezată de liberal “Let’s do it, Elena!”. L-a răzgândit însă tizul său, ministrul Apărării, cu “valul de lacrimi” revărsat ieri peste capetele senatorilor, într-un discurs de susţinere a taxei de solidaritate.

“Incepand de azi il recunosc pe ministrul apararii nationale domnul Gabriel Oprea, ca fiind campion mondial in cadrul turneului final de populism si demagogie. In finala s-a calificat domnia sa si ministrul mediului, doamna Elena Udrea. Domnul ministru Gabriel Oprea isi merita locul castigat depasind cu succes o foarte grea proba. Venit in fata Senatului Romaniei in dimineata zilei de 29 septembrie a rostit un discurs memorabil.Odata ce a pus mana pe microfonul central, Senatul s-a umplut de lacrimile domnului ministru ce plangea pe umerii pensionarilor. Sa ne inecam nu alta. Si dai si dai ca saracii pensioanari o duc greu de tot. A fost interrupt de mai multe ori, subiectul abordat fiind de fapt cu totul altul. Dom` ministru contrazice si ne arata ca daca nu vom fi de acord cu aceasta lege, pensionarii nu vor mai avea bani de pensii. Deci dupa ce a ciumpavit pensiile militarilor mintindu-i in conferinta de presa ca de fapt vor creste, acum se da preocupat de soarta lor, nedandu-si seama ca de fapt le spune ceva de genul nu avem bani de pensii nici macar asa ciumpavite”, scrie Mario Oprea pe blogul personal.