Oprea, PNL: Pesediștii țin micobuzele școlare la dospit, ca recompensă pentru traseiști

                                                  Stimaţi jurnalişti, 

Am avansat noua mea declaraţie politică abordând tema manualelor lipsă, problemă care a afectat sistemul de predare la începutul anului şcolar. Cu această tristă ocazie, doresc să transmit acestor parveniţi în Guvern că fac parte dintr-o gaşcă orfană de conştiinţă, ce se opune de ani buni avansării în Educaţie şi rupe avântul tinerilor al căror potenţial şi entuziasm ştiţi bine, o pot distruge. Aceşti pesedişti sunt nişte demagogi care şi-au fabricat la comandă diplomele şi ne mint viitorul cu reforme educaţionale care nu au prins niciodată contur, pentru că au devenit reforme electorale, în sprijinul baronilor care citesc cu asistenţă. Îmi manifest dispreţul faţă de aceşti laşi cărora le este frică de cei care nu şi-au cumpărat gradele,  clasa, diplomele şi distincţiile. Pesedişti, exemplul pe care îl daţi noii generaţii căreia îi amânaţi evoluţia normală este cel al dictatorilor. Este practica instituită de liderii voştri de carton ca Zgonea şi Vasilescu, care restricţionează dreptul la opinie oricărui contribuabil din acestă ţară care emite altă părere decât ei, pentru ca imaginea să nu le fie ştirbită. În ciuda faptului că Olguţa Vasilescu se străduieşte să inducă papagaliceşte idei greşite despre viitorul preşedinte al României, denumindu-l pe Iohannis „candidatul prompter”, Victor Ponta nu poate vorbi de reforme în domenii strategice, când PSD a distrus rapid reforme într-un domeniu strategic ca Educația. În realitate, singurul proiect propus de Ponta a fost “jos Băsescu”.

microbuze 3 Oprea, PNL: Pesediștii țin micobuzele școlare la dospit, ca recompensă pentru traseiști poze

Victor Viorel Ponta este un inutil care minte că după 10 ani se face o reformă profundă în învăţământ. De fapt, este al zecelea an în care şcolarii sunt plesniţi simbolic de data aceasta de tupeul unui plagiator care nu se dezmite nici acum când, în cele 36 de pagini de program, regăsim de-a valma ideile şi abordările împrumutate de la candidatul dreptei, Klaus Iohannis. Acest plagiator care mutilează fără rezerve dorinţa copiilor din România de a creşte prin dragostea de învăţătură, vine în faţa naţiunii cu un proiect de ţară copiat, o fiţuică inspirată din declaraţiile  şi viziunea celui mai puternic candidat la prezidenţiale. Victor Ponta rămâne politicianul „din contră făcut” pentru acest popor şi aspiraţiile lui, iar Vasilescu, o umbră a frustrării care urmăreşte „îndobitocirea” populaţiei prin minciuni lansate cu neruşinare. Constat cu stupoare că după campania de împărțire a microbuzelor școlare pe criterii stabilite doar de premier, fără a asigura fonduri pentru angajarea de șoferi pentru acestea, partidul stat a trecut acum la repartizarea de ambulanțe după aceleași criterii strict politice. În judeţul Dolj, microbuzele şcolare noi, 12 la număr , sunt parcate în curtea Aeroportului Craiova (vezi foto ataşate), PSD aşteptând să gireze marea pomană electorală cu ele. Până atunci, elevii merg chinuiţi, pe frig, cloaca pesedistă fiind nepăsătoare în faţa greutăţilor reale. Microbuzele aduse dar nedate încă în uz vor fi recepţionate de PSD în campanie cu surle şi trâmbiţe, ca recompensă electorală acordată în special trădătorilor care s-au bucurat de legea migraţiei.

microbuze 5 Oprea, PNL: Pesediștii țin micobuzele școlare la dospit, ca recompensă pentru traseiști poze

Ele sunt dovada finanţării preferenţiale spre satisfacerea baronilor locali. Acest partid de stricăciuni, blochează zi de zi accesul la libera exprimare în spaţiul public al celor care, argumentat, demască mizeria comportamentelor lor şi îşi  transformă paginile publice în fancluburi pesediste, prin metoda reducerii la tăcere a celor care, iată, au prea multă şcoală ca să cerşească un tricou roşu pentru a-şi converti votul. Intenţiile pesediste unificatoare sunt o minciună din spatele unui permanent război cu cei care au, exact ca mine, curajul să critice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu apreciere,

Senator Mario Ovidiu Oprea