Oprea: Pentru candidaţii noştri, primăria nu este o afacere, ei nu au nevoie de bani!

mario tariceanu Oprea: Pentru candidaţii noştri, primăria nu este o afacere, ei nu au nevoie de bani! poze

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea postează pe blog o “pledoarie pentru prietenie”, adresată atât electoratului, cât şi candidaţilor liberali la primăriile din judeţul Dolj. 

 

“Am spus intotdeauna ca datoria tineretului, daca are una, este aceea de a lupta impotriva coruptiei. De aceea, Partidul National Liberal propune tineri care stiu ca democratia pe care o cerem cu totii inseamna sa ai in fata pe cineva care vrea sa inalte poporul pe umerii sai, nu cineva care sa se inalte pe umerii poporului. Aveti in fata cele mai bune optiuni. Pentru candidatii nostri, primaria nu este o afacere, ei nu au nevoie de bani. In schimb, stiu sa faca toti banii. Vin in fata dumneavoasta si garantez ca acolo unde este o necesitate, trebuie sa fie si o posibilitate. Si in curand, veti avea posibilitatea de a alege omul care nu va va spune ca munca cinstita nu ajuta, pentru ca el insusi va va da de munca. Nu va va supune unor nedreptatati, pentru ca dreptatea sociala este o legatura sfanta intre noi. Dumneavoastra aveti nevoie nu doar de oameni cu picioarele pe pamant, ci de oameni care pretuiesc ce au sub picioare. Anul 2012 este anul victoriei. Si as vrea sa va spun ca la victorie nu ajungi intotdeauna cu numarul, ci cu iscusinta.

De aceea, doresc fiecaruia in parte o victorie personala, votand candidatii pentru care oamenii reprezinta cel mai important proiect. Stimati colegi, electoratul va fi de partea dvs. Pentru ca sunteti candidatii care nu se ascund dupa cuvinte, ci stapanii unor solutii si strategii viabile. Electoratul va fi de partea dvs pentru ca, dupa 20 de ani, nimeni nu va mai cauta sa le ia ceva, ci sa le redea. Oamenii isi cunosc drepturile, iar acum ii vor cunoaste si pe cei ca dvs care vor sustine respectarea lor. Electoratul va fi de partea dvs, pentru ca avem un program a carui prioritate este respectarea fara exceptie a legii. Un program care prevede depolitizarea administratiei publice, protejarea cetateanului, precum si a resurselor acestei tari. Veti primi votul de incredere pentru ca aveti armele necesare pentru a distruge clientelismul si pentru a repara inechitatile sociale. Toleranta zero fata de coruptie vă va ajuta sa inapoiati cetatenilor sentimentul ca nu sunt sclavi in fata spagilor”, scrie Mario Ovidiu Oprea.