Operaţiunea “Free Toni” a ajuns pe internet sub formă de petiţie online

m free toni online Operaţiunea Free Toni a ajuns pe internet sub formă de petiţie online poze

Petiţia de eliberare a primarului se pregăteşte să bată suta de semnatari. Printre susţinătorii edilului arestat punctează consistent familiile Răducănoiu şi Păunescu.

“Sunt oameni care au grestit grav fata de semenii lor, sunt oameni care au savarsit fapte reprobabile, dar, din motive curioase, nu sunt nici macar cercetati. In acest context, consideram ca retinerea primarului Antonie Solomon fara niciun fel de motiv prezentat este un abuz grosolan si sfidarea a peste 200.000 de craioveni care l-au ales democratic pe Antonie Solomon ca primar al Craiovei! Daca exista capete de acuzare la adresa primarului nostru, vrem ca acestea sa fie facute public, iar cercetarile, care vor dura probabil, sa fie facute cu Antonie Solomon in stare de libertate!”, este textul petiţiei publicate pe site-ul petitieonline.ro la începutul acestei luni şi al cărei autor a ales să rămână anonim, după cum se precizează pe site-ul mai sus menţionat.

Dacă autorul a rămas anonim, susţinătorii semnatari ai petiţiei sunt la vedere, lista semnăturilor strânse de petiţie fiind plină de nume interesante. Serviciul Imagine al primăriei Craiova este prezent pe lista de susţinători ai petiţiei în efectiv aproape complet, în frunte cu şefa serviciului, Oana Răducănoiu. Aceasta a cerut din câte se pare şi ajutorul familiei, căci printre semnatarii petiţiei apare şi Alina “eliberare la tot cartierul” Raducănoiu (dacă mai ţineţi minte anii 90). La fel a procedat şi Alin Oprea, alt angajat de la Imagine, care şi-a adus şi el în ajutor soţia.

Tot la capitolul familii, merită menţionată şi fina secretarului municipiului Craoiova, Roxana Mihăilă, despre care s-ar putea să fi aflat anul trecut, când poliţiştii i-au săltat soţul într-o afacere cu carduri clonate la pachet cu vestitul Covei.

Iată o poză de pe facebook a Roxanei Mihăilă, alături de cele doua semnatare ale petiţiei din familia Răducănoiu.

raducanoele2 Operaţiunea Free Toni a ajuns pe internet sub formă de petiţie online poze

O altă familie prezentă in corpore pe lista de susţinători este familia Păunescu, mai precis poetul Adrian Păunescu, alături de soţia Carmen şi de fiica sa.

Tot pe lista de semnatari ai petiţiei îl întâlnim şi pe Liviu Cătălin Ionescu, al cărui nume nu l-am mai întâlnit de la finele anului trecut, când a încercat, de două ori la rând, să preia în administrare terenurile de sport construite de primărie în Luna Jiului în numele asociaţiei Gordas (grăsanele în spaniolă).