Oltenii au avut reprezentanti la „Tabara de vara karate kyokushinkai”

adrian bratescu 2 Oltenii au avut reprezentanti la „Tabara de vara karate kyokushinkai” poze

In perioada 16 iulie – 21 iulie 2017, in statiunea Eforie Sud, s-a desfăşurat „Tabara de vara karate kyokushinkai”. Din Banie, au participat 6 sportivi de la Club „Karate Kyokushinkai Adrian Bratescu”.

Cei 5 elevi au sustinut examen de grad, promovand cu succes toţi 5, in prezent au gradul de centura portocalie 10 kyu. In cadrul cantonamentului a sustinut examen de Shodan, centura neagra 1 Dan si instructorul Adrian Bratescu. Stagiul  a fost organizat, ca în fiecare an de către Shihan Toader Florian, centura neagră 5 Dan, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de kyokushinkai la nivel internaţional.

Invitat special a fost Shihan Hitoshi Kyama, centura neagră 5 Dan, din Japonia, antrenorul lotului de karate kyokushinkai al acestei tari. Sportivul este multiplu campion mondial la categorii de greutate dar si la open.

Peste 150 de sportivi din toate colţurile ţării s-au adunat la tradiţionala tabară de vara. Următoarea tabără a practicanţilor de kyokushinkai se va desfaşura în februarie 2018, la munte.

adrian bratescu4 Oltenii au avut reprezentanti la „Tabara de vara karate kyokushinkai” pozeadrian bratescu3 Oltenii au avut reprezentanti la „Tabara de vara karate kyokushinkai” poze

„ De la momentul in care antrenamentele au fost sustinute de catre Shihan Hitoshi Kyama s-a constatat o asemanare clara cu tehnicile praticantilor de karate kyokushinkai din Japonia. Este de scos in evidenta metoda de predare al lui Shihan Hitoshi Kyama dar si obiectivitate privind sustinerea testului de grad Kyu/Dan. In fiecare zi se desfasurau 3 antrenamente: primul incepea inca de la ora 6.30, fiind urmat de inca unul la pranz, ultimul antrenament desfasurandu-se seara. Au fost exersate o serie de tehnici de kihon, kata si kumite. Pe data de 20 iulie, a fost sustinut examenul de promovare in grad pentru participanti, examen care s-a desfasurat pe parcursul a patru ore fiind extrem de solicitant”, a declarat instructor Adrian Bratescu.

De precizat ca instructorul Adrian Bratescu a fost elevul lui Sempai Gheorghe Georgescu de la Clubul Protguard Craiova.

In Craiova, antrenamentele de karate kyokushinkai se desfasoara in incinta Salii Vointa, in zilele de marti, 18.30 -20.00, miercuri 19.00 -20.30, vineri 18.30 – 20.00. Pentru mai multe informatii, privind participarea la aceste cursuri, puteti apela numarul de telefon 0741219442 – instructor Adrian Bratescu. OSU!