Olguţa vrea să se lanseze cu Bregovic şi 20.000 de craioveni pe “Oblemenco” odată cu relansarea Universităţii

Olguta Sova Nedelescu Olguţa vrea să se lanseze cu Bregovic şi 20.000 de craioveni pe Oblemenco odată cu relansarea Universităţii poze

Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la primăria Craiova a dat azi detalii despre  evenimentul de lansare de pe 14 mai, când craiovenii sunt invitaţi la un concert susţinut de Goran Bregovic.

Potrivit candidatului USL, intrarea pe stadion se va face pe baza unor invitaţii care sunt distribuite în oraş de echipele de campanie ale USL, acestea urmând a fi disponibile pentru doritori în zona stadionului, inclusiv în ziua spectacolului. Lia Olguţa Vasilescu spune că a ales în mod special data de 14 mai, când speră să poată sărbători, alături de craiovenii prezenţi la spectacolul de lansare, o decizie favorabilă a FRF  în cazul Universităţii Craiova.

“Intrarea se va face pe baza unor invitaţii care sunt distribuite prin oraş de către echipele noastre. Cei care nu au primit invitaţii, dar care doresc să vină, sunt rugăţi să vină în zona stadionului pentru că acolo vom avea echipe chiar şi în ziua spectacolului. Am ales data de 14 mai deoarece vom afla decizia Adunării Generale a FRF referitoare la dezafilierea Universităţii Craiova, iar noi sperăm să avem motiv pentru a sărbători. Din punctul meu de vedere vom avea o surpriză foarte plăcută”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Olguta Sova Nedelescu1 Olguţa vrea să se lanseze cu Bregovic şi 20.000 de craioveni pe Oblemenco odată cu relansarea Universităţii poze

Potrivit candidatului USL, în organizarea evenimentului de lansare s-au implicat şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, dar şi consilierul local al PSD Gheorghe Nedelescu.

“Invitaţia pentru Goran Bregovic a fost făcută de mine şi de Radu Mazăre, care m-a ajutat foarte mult în organizarea acestui eveniment şi căruia ţin să-i mulţumesc. El va fi prezent la Craiova în ziua spectacolului şi va susţine şi o conferinţă de presă în care va explica în detaliu cum se poate rezolva problema locuinţelor pentru tineri şi a celor sociale, rapid şi fără mulţi bani de la buget. Este metoda pe care o voi implementa şi la Craiova. Veţi vedea de asemenea pe parcursul spectacolului cum vom face acest lucru, pentru că vor rula pe fundal clipurile mele de campanie, în care arătăm cum se poate reconstrui Craiova. De asemenea vreau să-i mulţumesc şi domnului Gheorghe Nedelescu, care s-a implicat la rândul său în organizarea evenimentului, ca de altfel şi în restul acţiunilor de campanie. Toată lumea ştie cine e Gigi Nedelescu, cum am şi observat când am mers în cartiere, am nevoie de procentele lui în alegeri, dar şi de experienţa lui administrativă în perioada următoare”, a mai spus Olguţa Vasilescu.

În deschiderea concertului lui Bregovic, vor mai cânta trupele Blackbox, Carol şi Hi Q, organizatorii mizând pe o asistenţă de minimum 20.000 de spectatori.

„Ţin să vă asigur că vom respecta întocmai prevderile legii la acest eveniment şi veţi vedea că totul este pus la punct. Porţile stadionului se vor deschide cu 3 ore înainte de spectacol, la ora 17.00. Locurile din stadion sunt limitate. Deci porţile se vor închide dacă numărul spectatorilor va atinge limita maximă, estimată de noi undeva pe la 30.000 de persoane“, a declarat Gheorghe Nedelescu.