Olguţa vrea 50 de autobuze noi pentru RAT şi a început să studieze piaţa

autobuz olguta 19 Olguţa vrea 50 de autobuze noi pentru RAT şi a început să studieze piaţa poze

Primarul Craiovei, alături de şeful regiei craiovene de transport Alin Goga, a participat azi la o prezentare a firmei MHS. 

Acţiunea a avut loc în condiţiile în care primarul şi-a exprimat dorinţa de a dota RAT Craiova cu 50 de autobuze noi. Cei de la MHS Truck & Bus au adus la Craiova un autobuz de prezentare, cu care Lia Olguţa Vasilescu a dat o tură pe AI Cuza. Vehicului fusese examinat în prealabil de cei de la RAT Craiova.

autobuz goga Olguţa vrea 50 de autobuze noi pentru RAT şi a început să studieze piaţa poze

“Am vrut să vă arătăm ce înseamnă un autobuz care îndeplineşte standardele pe care vom încerca să le impunem la RAT. Parcul auto al regiei are nevoie de o reînnoire, pentru că la ora actuală ne confruntăm cu cheltuieli extraordinar de mari cu carburanţii şi întreţinerea autobuzelor din cauza vechimii foarte mari a acestora”, a precizat directorul RAT Craiova, Alin Goga.

autobuz olguta 26 Olguţa vrea 50 de autobuze noi pentru RAT şi a început să studieze piaţa poze

Lia Olguţa Vasilescu a arătat că municipalitatea are în vedere achiziţionarea unui lot de 50 de autobuze noi pentru regia craioveană de transport.

“Am văzut azi autobuzul prezentat de această firmă. Sper să vedem mult mai multe în perioada următoare, zeci dacă se poate, înainte să demarăm licitaţia. Vrem să achiziţionăm pentru regia de transport 50 de autobuze. Le vom achiziţiona în leasing, pentru că altfel efortul financiar al bugetului ar fi prea mare. Din calculele noastre, e mai eficient din punct de vedere economic să achităm leasingul pe o perioadă de câţiva ani decât să acoperim în continuare chletuielile de întreţinere pentru autobuzele învechite. Majoritatea sunt de-o seamă cu mine”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.