Olguţa Vasilescu: “Sunt singurul parlamentar de Dolj neinvitat la forum”. Giugea: “N-am vrut s-o deranjez!”

olguta usl 010 picnik Olguţa Vasilescu: Sunt singurul parlamentar de Dolj neinvitat la forum. Giugea: N am vrut s o deranjez! poze

Senatorul Lia Olguţa Vasilescu, candidat al USL la primăria Craiova, a pus tunurile pe forumul economic regional organizat, zilele acestea, de prefectură. 

“La acest forum economic orgnizat de PDL probabil că am fost singurul parlamentar de Dolj care nu a fost invitat. Păcat, pentru că aş fi avut foarte multe de spus. În primul rând că nu poţi organiza o dezbatere serioasă pe tema investiţiilor străine, fără să chemi investitorii străini. Aşa, ce să facem, să vorbim noi cei din Craiova cu ambasadorii. Nu trebuia să se deplaseze pentru asta, era suficient să le trimitem o mapă. Dacă vrei să faci un lucru serios, chemi investitorii străini, cum am făcut noi, la forumul din octombrie. Îmi pare rău că un om de afaceri serios ca domnul Popeci şi-a legat numele de aşa ceva”, a declarat Olguţa Vasilescu.

În replică, prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, spune că nu a vrut s-o deranjeze în campanie pe reprezentanta USL în cursa pentru primăria Craiova. “Nu am vrut s-o deranjez pe doamna senator. Am observat că este extrem de ocupată în această perioadă cu campania electorală şi nu am dorit să o stresez şi eu supliementar cu invitaţia”, a spus Giugea.

http://youtu.be/XFJB7zEnE5I