Olguţa Vasilescu: Solomon s-a făcut cât Kim Ir Sen în intersecţii. Domnule primar, încălcaţi legea!

Copy of solomon afise banere 006 Olguţa Vasilescu: Solomon s a făcut cât Kim Ir Sen în intersecţii. Domnule primar, încălcaţi legea! poze

Candidatul USL la primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, protestează printr-un comunicat, intitulat “Curat ilegal, dar umflaţi toate intersecţiile!”, faţă de ultimele materiale de propagandă electorală afişate de Antonie Solomon.


“Lui Antonie Solomon nu-i sunt suficiente miile de panouri publicitare de pe carosabil sau de pe stâlpii din tot orașul (o să vedem în Monitorul Oficial cât au costat, că desfășurarea de forțe presupune mult efort financiar).
Azi și-a montat și prisme, în mijlocul intersecțiilor. Înțelegem că vrea să-și ia la revedere de la craioveni, așa cum demonstrează fotografiile, dar nu înțelegem de ce ar trebui să fie pericol de accidente pentru asta. Dacă staff-ul UNPR nu l-a informat nici de data asta că săvârșește o ilegalitate, îi spunem noi: “Domnule primar, ați încălcat, iarăși, legea! Știm că o faceți des, dar noi ne facem datoria să vă atragem atenția!”
Conform legislației în vigoare, nu trebuie să existe obstacole care să obstrucționeze vizibilitatea participanților la trafic. Or, ca să vezi celelalte mașini care circulă, ar trebui să lași autoturismul în intersecție, să te dai jos, să-l ocolești pe Solomon cocoțat pe prisma pe post de statuie a lui Kim Ir Sen în Phenian (asemănarea e izbitoare!), ca să te uiți.
Poliția nu a autorizat aceste construcții. Dar ce nevoie are Aurică de autorizație de la cineva? Nu și-o dă singur? Doar e orașul lui, cu care a venit de la Cârna și pe care-l iubește cu riscul să moară câțiva alegători prin trafic! Ce ți-e și cu legile astea care-l tot încurcă!”
Biroul de presă

solomon afise banere 007 Olguţa Vasilescu: Solomon s a făcut cât Kim Ir Sen în intersecţii. Domnule primar, încălcaţi legea! poze