Olguța Vasilescu: Reabilitare „de cinci stele” la Căminul de Bătrâni

olguta camin batrani 3 Olguța Vasilescu: Reabilitare „de cinci stele” la Căminul de Bătrâni poze

Lucrările de reabilitare finanțate cu fonduri europene la Căminul de Bătrâni din Craiova sunt în grafic, urmând a fi finalizate până la sfârșitul anului, spune primarul Lia Olguța Vasilescu, care a vizitat ieri șantierul.

olguta camin batrani 1 Olguța Vasilescu: Reabilitare „de cinci stele” la Căminul de Bătrâni poze

Două din cele trei scări spuse reabilitării sunt gata, așteptând doar instalarea lifturilor și achiziția mobilierului. Primarul Craiovei a apreciat calitatea execuției, despre care spune că va transforma clădirile căminului de bătrâni în hoteluri de cinci stele.

olguta camin batrani 2 Olguța Vasilescu: Reabilitare „de cinci stele” la Căminul de Bătrâni poze

„După cum știți, a fost una dintre primele investiții de care m-am apucat în momentul în care am devenit primar. Acest proiect a început în luna ianuarie 2013 și trebuie să se finalizeze spre sfârșitul acestui an. Investiția este în grafic. Au fost finalizate două dintre cele trei scări ale acestui cămin, iar noi avem deja licitația pe SEAP pentru achiziția mobilierului. Conform proiectului, noile camere, unde vor putea fi cazate cel mult trei persaone, vor fi dotate cu baie și bucătărie proprie, televizor și tot mobilierul necesar“, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

olguta vali giurca.jpg Olguța Vasilescu: Reabilitare „de cinci stele” la Căminul de Bătrâni poze

La rândul său, directorul Căminului de Bătrâni, Vali Giurcă s-a declarat satisfăcut de ritmul lucrărilor.

„Este vorba depre Secția de Independenți. Investiția era una extrem de necesară pentru că nu se mai putea trăi aici. Băile era distruse, geamurile lipseau, era cumplit. Însă, cu ajutorul doamnei primar acest lucru se va schimba. Seniorii de la Căminul de bătrâni au înțeles situația, pentru că suntem spuțin cam înghesuiți. Vreau să mulțumesc de asemenea și constructorului care se mișcă într-un ritm foarte bun“, a spus Giurcă