Olguţa Vasilescu: “Niciodată nu m-am bătut cu victime, ci doar cu oameni puternici şi nu-mi amintesc să fi ieşit şifonată”

m olguta vasilescu1 300x133 Olguţa Vasilescu: Niciodată nu m am bătut cu victime, ci doar cu oameni puternici şi nu mi amintesc să fi ieşit şifonată poze

Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la primăria Craiovei susţine că bătălia pentru fotoliu de primar  nu este: “între Aurică şi Olguta! Ci între un sistem profund corupt şi alternativa!”. Senatorul de Dolj a postat pe blogul personal un articol în care susţine că “UNPR s-ar face frate şi cu dracu ca să câştige primăria Craiovei”.

“Mă distrează mult tentativele UNPR Dolj de a trage cu dinţii de “proiectul Solomon” pentru Craiova. Acum doupă săptămâni, a avut loc o şedinţă a Consiliului Local la care primarul a lipsit, ceea ce s-a întamplat des în ultimii ani, dar din motive independente de voinţa sa. A fost plecat militar. De data asta, însă, nu a vrut să dea piept cu un consiliu ostil, care i-a demolat mitul primarului stăpân în orice situaţie şi, pe neaşteptate, i s-a cerut să meargă la Bucureşti, ca să găsească soluţia salvatoare de “reîmprietenire” cu PDL, partidul care tocmai l-a exclus. Cu Oprea de mânuţă, a încercat să forţeze o candidatură comuna UNPR-PDL la primăria Craiovei, dar s-a întors cu coada între picioare, fiindcă în fostul lui partid nu-l mai doreşte nimeni. Motivul l-a explicat Radu Berceanu şi nu vreau să insist asupra lui, fiindcă e deja cunoscut tuturor. Mă întreb, însă, de ce s-ar umili Solomon să se roage de duşmani, dacă ar şti că are 70 la sută, cum trimite UNPR comunicate la presă? Nu cumva pentru că pierde viteza ca maşinile pe care le-a cumpărat acum 3 ani pentru RAT şi care au murit la prima strigare a iernii? Iarna care s-a lăsat cu multe bube pe o imagine deja pătată? Speranţa lui este ca organizaţia locală a PSD îşi va trăda candidatul, ca să-i ofere lui o nouă şansă de a câştiga! Îi dau o veste proastă! Nu-şi face bine calculele! În plus, în spatele meu sunt trei partide, reprezentând 65 la sută în Craiova, iar el e cu UNPR-ul, dar şi cu mulţi bani din prăduială, e adevărat! Totuşi, diferenţa dintre armate e cea dintre un avion şi o roabă! Şi acum doar între noi, Aurică… Tu chiar crezi că intram într-o luptă în care şansa mea nu exista? Sau tocmai de aceea ai făcut tot ceea ce e omeneşte posibil să nu iau candidatura, din partea USL şi să primeşti un contracandidat puternic ca puiul de curcă? Nu vezi că nu-ţi iese nimic? Eu îţi urez noroc în viaţă! Niciodată nu m-am bătut cu victime, ci doar cu oameni puternici şi nu-mi amintesc să fi ieşit şifonată! Cu tine o să fac o excepţie, pentru că ştiu care e miza ta: la primărie sau… unde nu-ţi doresc… Din păcate, însă, nu pot să-ţi fac concesii!”