Olguţa Vasilescu, întâlnire cu şefii Heineken România

olguta prio tg jiu Olguţa Vasilescu, întâlnire cu şefii Heineken România poze

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a participat astăzi, 30.01. a.c., la o întâlnire cu board-ul de conducere al Companiei Heineken România, întâlnire care a avut loc la fabrica din Craiova.

La discuţii au participat Onno Rombouts, Director general şi Preşedinte C.A. Heineken-România, Ed van Willegen, Supply Chain Director, precum şi Alina Ţâru, Directorul Fabricii Heineken-Craiova.

Reprezentanţii Heineken au făcut o prezentare a activităţii pe care compania o desfăşoară în România, dar mai ales în Craiova, în oraşul nostru fiind una dintre cele mai importante fabrici Heineken din Europa. Fabrica din Craiova, în care s-au investit sume importante din anul 2008, are 156 de angajaţi şi o producţie anuală de 2 milioane de hectolitri.

Board-ul de conducere al Heineken România a prezentat primarului municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, strategia companiei de a deveni cel mai ”verde” producător de bere din România. De asemenea, reprezentanţii Heineken şi-au arătat toată deschiderea în vederea participării la acţiuni şi programe comunitare, compania având ca obiectiv şi realizarea de investiţii în comunităţile în care activează, investiţii concretizate în programe sociale comunitare.

 

 

.