Olguţa Vasilescu în vizită la S.C. Manufactura de Est

olguta5 Olguţa Vasilescu în vizită la S.C. Manufactura de Est poze

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, s-a aflat în această dimineaţă în vizită la S.C. Manufactura de Est. Edilul-şef al urbei a onorat invitaţia conducerii societăţii care funcţionează pe platforma de est a Craiovei, societate care are angajaţi circa 480 de craioveni.

Primarul municipiului Craiova s-a întâlnit cu Tiziano Minghelli, reprezentantul SC Manufactura de Est şi Giuseppe Prezioso, reprezentantul firmei Max Mara.

Tiziano Minghelli a ţinut să precizeze că societatea pe care o reprezintă îşi dezvoltă afacerile, iar la momentul actual oferă alte câteva zeci de locuri de muncă în Craiova, locuri de muncă pentru care cei selectaţi vor fi calificaţi în tehnologia tricotajelor.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova: ” A fost o întâlnire cu unul dintre investitorii străini ai Craiovei, investitor care are aproximativ 500 de angajaţi şi care doreşte să mai angajeze câteva zeci în perioada următoare. I-am asigurat de tot sprijinul necesar pentru a putea să-şi dezvolte afacerile în urbea noastră, pentru a crea cât mai multe locuri de muncă pentru craioveni. Am fost plăcut impresionată să văd că tricotajele realizate la această firmă merg în toată lumea, cu eticheta – made în Craiova, România. Reamintesc faptul că una dintre priorităţile mele este de a genera cât mai multe locuri de muncă în Craiova şi de a atrage cât mai mulţi investitori.”