Olguța Vasilescu: Dan Dașoveanu va fi noul viceprimar al Craiovei – VIDEO

Primarul Lia Olguța Vasilescu a anunțat propunerea pentru postul de viceprimar al Craiovei, vacantat în urma demisiei Cristinei Calangiu. 

cristina demisie Olguța Vasilescu: Dan Dașoveanu va fi noul viceprimar al Craiovei   VIDEO poze

Consilierul local independent Dan Dașoveanu (ex – PDL) va fi cel propus plenului CLM în ședința extraordinară de mâine, acesta fiind de altfel singurul nume vehiculat la întâlnirea Executivului primăriei cu aleșii locali, care s-a încheiat în urmă cu câteva minute.

„Doamna Cristina Calangiu și-a dat demisia. Știam de aproximativ un an de zile că vrea să părăsească această funcție, eu am rugat-o să mai rămână, dar, de data aceasta, nu am mai putut să o conving. Oricum, vreau să spun că am avut o relație foarte bună și că am colaborat foarte bine.Ne-am consultat cu consilierii locali și pot să vă spun că 21 din cei 27 sunt de acord cu propunerea noastră, deci nu vom avea parte de vreo surpriză. În cursul zilei de astăzi ne vom întâlni și cu celălalt viceprimar și cu administratorul public pentru a stabili și atribuțiile domnului Dașoveanu în calitate de viceprimar”, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.

cabinavotclm Olguța Vasilescu: Dan Dașoveanu va fi noul viceprimar al Craiovei   VIDEO poze

Noul viceprimar va fi validat în ședința extraordinară de mâine, angajații primăriei pregătind deja cabina de vot pentru exprimarea sufragiului în plen.