Olguţa Vasilescu: ANI, padocul de căţei al lui Băsescu

m olguta moto Olguţa Vasilescu: ANI, padocul de căţei al lui Băsescu poze

Lia Olguţa Vasilescu şi-a anunţat intenţia de a-l da în judecată pe Cătălin Macovei, şeful ANI, instituţie pe care o “alintă” drept “padocul de căţei al lui Băsescu”. 

Olguţa Vasilescu e convinsă că singurul motiv care a adus-o în atenţia ANI este faptul că face parte dintre tinerii politicieni care iau public poziţie împotriva preşedintelui Traian Băsescu. “Padocul de căţei al lui Traian Băsescu de la ANI nu a găsit de cuviinţă să mă informeze înainte că s-a declanşat procedura de verificare a averii mele, ca să pot să merg cu documente să văd dacă într-adevăr este o neconcordanţă. Am citit în oficiosul, adică în Evenimentul Zilei, despre acest lucru. Eu am fost informată cu o lună înainte de către diverşi ziarişti că unii inspectori de la ANI le-au cerut să scrie despre nereguli din declaraţia mea de avere, ca agenţia să se poată sesiza. Acelaşi lucru l-a făcut ANI şi alte două cazuri- Bănicioni şi Tuşa- pentru că suntem toţi tineri vocali care apărem pe posturile de televiziune împotriva PDL şi a preşedintelui Băsescu”, a declarat senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu.
Aceasta a precizat că îl va da în judecată pe şeful ANi, Cătălin Macovei, căruia vrea să-i cearî, cu titlul de daune, toate salariile primite de la instalarea în funcţie. “Macovei ar face bine să se roage să fie găsită vreo neregulă în declaraţia mea de avere, pentru că altminteri va avea mari probleme cu mine. În instanţă îi voi cere lui Cătălin Macovei daune, iar suma va fi echivalentă cu salariul pe care l-a primit ca preşedinte de la ANI în toată perioada de când se află în această funcţie, bani pe îi voi dona apoi statului”, a mai spus Olguţa Vasilescu.