Olguţa: Teatrul “Colibri” va avea sediu. Preluăm Clubul “Electroputere”

olgutapetasindicate Olguţa: Teatrul Colibri va avea sediu. Preluăm Clubul Electroputere poze

Teatrul de păpuşi “Colibri” ar putea face rost de sediu în perioada următoare, municipalitatea urmând să preia un imobil care se pretează activităţii instituţiei, a anunţat azi primarul Lia Olguţa Vasilescu. 

Lia Olguţa Vasilescu a făcut anunţul în timpul unei întâlniri cu reprezentanţii sindicaliştilor din BNS, organizată azi la sediul primăriei Craiova, după ce a fost interpelată pe acest subiect de reprezentanta păpuşarilor de la Colibri, Alla Bogdan.

“Sper să vă dau veşti bune în perioada următoare. Ştiu că au fost discuţii despre preluarea cinematografului “Modern”, dar ar fi nevoie de o investiţie extrem de costisitoare în reamenajarea scenei pentru a se preta unor spectacole ale teatrului de păpuşi şi, oricum, nu era vorba de o preluare, ci de o colaborare, care v-ar fi permis cel mult să organizaţi spectacole în zilele când nu sunt proiecţii de film. Suntem însă în discuţii cu colegii dumneavoastră de la Electroputere pentru preluarea clubului de pe Calea Bucureşti, care necesită o investiţie minimă în reamenajarea scenei. Eu pentru această variantă voi milita şi sper să o şi punem în practică lunile următoare”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.