Olguţa şi Prioteasa, de mână prin Brazda lui Novac: Vom merge în toate cartierele! Oamenii ne cer lucruri pământene

brazda prioteasa olguta usl craiova 065 Olguţa şi Prioteasa, de mână prin Brazda lui Novac: Vom merge în toate cartierele! Oamenii ne cer lucruri pământene poze

Candidaţii USL la Primăria Craiova şi preşedinţia CJ Dolj bat cartierele Craiovei în tandem.

Lia Olguţa Vasilescu şi Ion Prioteasa, care au străbătut ieri în marş cartierul Brazda lui Novac alături de câteva sute de susţinători şi-au exprimat intenţia de a repeta isprava şi în alte cartiere.

 

“Este una dintre acţiunile pe care avem de gând să le facem în toate cartierele municipiului Craiova. Astăzi sunt în cartierul în care locuiesc din anul 1977, ştiu foarte bine problemele acestui cartier Brazda lui Novac. De 22 de ani aici nu s-a făcut aproape nimic, adică nu sunt asfaltări, parculeţe noi, şi practic nu este niciun fel de investiţie care să se adreseze publicului”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la primăria Craiova.

La rândul său, Ion Prioteasa, plusat pe ideea de unitate în rândul USL Dolj.

“Aşa cum aţi remarcat cea mai mare parte a oamenilor cu care ne întâlnim sunt foarte prietenoşi iar marea majoritate sunt simpatizanţi ai noştri ca persoane -Ion Prioteasa şi Lia Olguţa Vasilescu, dar sunt şi simpatizanţi ai USL-ului. Cetăţenii ne cer lucruri pământene, nu sunt lucruri extraordinare, sunt pur şi simplu lucruri care ţin de spiritul gospodăresc, şi anume de tăiat un gard sau de asfaltat. Sunt lucruri care ar trebui privite cu mai multă atenţie. În ceea ce ne priveste pe noi ca şi Consiliu Judeţean al judeţului Dolj, am avut intenţia de a reabilita toate instituţiile care sunt în proprietatea noastră ţi aici foarte aproape de locul în care ne aflăm în acest moment în cartierul craiovean Brazda lui Novac, avem fosta Policlinică pe care după mai bine de 30 de ani am putut să o punem în operă şi ne face mare plăcere că am putut să ducem la sfârţit această investiţie. Tot ceea ce dorim, ţi de aceea suntem împreună cu doamna senator Lia Olguţa Vasilescu, este să dăm acel semnal ca Organizaţia Judeţeană a PSD Dolj este o echipă mare şi vrem să ne dăm mâna acum şi în viitor când vom fi la conducerea acestor instituţii. Dorim să putem să facem mai mult pentru toţi cetăţenii acestui municipiu”, a declarat Ion Prioteasa.