Olguţa salută victoria Universităţii Craiova în “meciul” cu FRF

olguta justice for craiovaJPG Olguţa salută victoria Universităţii Craiova în meciul cu FRF poze

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, salută decizia Curţii de Apel Bucureşti care miercuri, 14.11. a.c., a admis cererea S.C. Fotbal Club Universitatea Craiova de suspendare a hotărârii Adunării Generale a F.R.F., din data de 14.05.2012, hotărâre care a validat hotărârea Comitetului Executiv al F.R.F. nr.6/20.07.2011, prin care s-a decis excluderea provizorie a formaţiei Universitatea Craiova.

” Mă bucură, foarte mult, faptul că prin această decizie se recunoaşte, o dată în plus, că F.R.F. a făcut o ilegalitate în cazul echipei de fotbal Universitatea Craiova. După cum se ştie, am fost alături de suporterii Universităţii Craiova şi de cauza lor la fiecare proces”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

În ceea ce priveşte revenirea în competiţia internă, edilul-şef al urbei este convins că din sezonul viitor Universitatea Craiova va activa, după o pauză de doi ani, din nou în campionatul românesc.

” Sper din toată inima ca anul viitor Universitatea Craiova să fie reînscrisă în competiţia internă. Îmi doresc foarte mult ca finanţatorul clubului să creioneze o echipă care să reprezinte din nou oraşul nostru. În ceea ce priveşte această situaţie este vorba de Universitatea Craiova, care este brand-ul Craiovei. Sper ca Adrian Mititelu să reuşească să revitalizeze echipa şi din sezonul viitor să revenim în competiţiile oficiale”, a adăugat primarul Craiovei.