Olguţa prezintă vineri moţiunea de cenzură în Parlament. Voicu: Ne mai lipsesc sub 10 voturi!

olguta voicu Olguţa prezintă vineri moţiunea de cenzură în Parlament. Voicu: Ne mai lipsesc sub 10 voturi! poze

Moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Ungureanu va fi prezentată, mâine, în Parlament, de senatorul Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la primăria Craiova. 

Anunţul a fost făcut azi de vicepreşedintele PNL Mihai Voicu, care a precizat că opoziţiei îi mai lipsesc “mai degrabă puţine decât multe voturi” pentru a reuşi răsturnarea Guvernului.

“Mă bucur foarte mult că moţiunea de cenzură de vineri dimineaţă va fi prezentată chiar de către doamna senator Olguţa Vasilescu. Faptul că USL a ales şi a adoptat această decizie arată sprijinul şi preţuirea de care doamna Olguţa se sprijină în cadrul USL. Socoteala aritmetică şi în toate declaraţille pe care le-am făcut am ales să spun realitatea chiar şi în acest moment ne mai lipsesc câteva voturi. Sunt mai degrabă puţine decât multe, sunt sub zece, însă aceasta este realitatea, dacă acum în această secundă ar avea loc votul încă nu am avea numărul de voturi nesesare. Eforturile noastre politice se îndreaptă spre această direcţie şi sunt şanse să strângem numărul de voturi necesare. Cred că este o aşteptare a unei imense majorităţi a cetăţenilor”, a declarat Voicu.