Olguţa, preşedinte la PSD Craiova

olguta psd Olguţa, preşedinte la PSD Craiova poze

Lia Olguţa Vasilescu este de astăzi preşedintele ales al PSD Craiova, după ce a primit votul delegaţilor la conferinţa de alegeri a pesediştilor craioveni. 

Olguţa a fost votată în unanimitate, fiind, de altfel, singurul candidat la prima funcţie în organizaţia municipală a social-democraţilor. La alegerile de azi pesediştii au reunuţat la urne, procedând la desemnarea conducerii municipale prin vot deschis, maestru de ceremonii fiind, până în momentul alegerii preşedintelui, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicu Bănicioiu.

psd prezidiu Olguţa, preşedinte la PSD Craiova poze

Imediat după ce a primit votul delegaţilor, Olguţa Vasilescu a propus sălii înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte al orgaizaţiei, care a şi fost ocupată imediat de senatorul Mihai Fifor (ex-preşedintele PSD Craiova), votat de asemenea în unanimitate de delegaţi.

Triada de conducere a PSD Craiova a fost completată de Radu Preda, directorul RAT Craiova, care a fost votat în funcţia de secretar al organizaţiei.

Pesediştii craioveni şi-au votat şi noul birou şi consiliu municipal, precum şi lista de delegaţi pentru conferinţa judeţeană de alegeri.