Olguţa, preşedinte interimar la PSD Craiova: Nu schimb preşedinţii, ci organizaţiile

uslpontaantonescuconstantinolgutapolivalentacraiova 017 Olguţa, preşedinte interimar la PSD Craiova: Nu schimb preşedinţii, ci organizaţiile poze

Lia Olguţa Vasilescu s-a prezentat azi în noua calitate, cea de preşedinte al PSD Craiova, anunţând şi planurile de reorgenizarea ale filialei, înaintea alegerilor de luna viitoare. 

 

“Am fost desemnată preşedinte interimar al PSD Craiova. Conform statutului va trebui să ne organizăm pe secţii de votare, preşedinţii de organizaţii se vor transforma în preşedinţi de secţii de votare. Desigur, vor trebui constituite şi alte organizaţii în celelalte secţii de voatre care nu sunt încă acoperite. S-au transmis tot felul de mesaje, inclusiv prin intermediul unor organe de presă, că aş vrea să schimb preşedinţii de organizaţii şi vreau să transmit că nu este adevărat, doar că vor avea atribuţii pe sectoare mai mici, conform statutului şi noilor reglementări care ne-au parvenit de la Comitetul Executiv Naţional. Va trebui să avem 168 de preşedinţi de secţii de votare la nivelul municipiului Craiova”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Potrivit acesteia, alegerile pentru conducerea organizaţiei municipale a PSD vor avea loc la finalul lunii următoare. ” Din câte ştiu, alegerile la nivelul organizaţiei judeţene vor avea loc pe data de 6 aprilie. Probabil că în organizaţia municipală se vor desfăşura cu o săptămână înainte”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.