Olguţa: Pliante mincinoase distribuite de adversarii USL în Craioviţa Nouă

olguta cristina pliante mincinoase 011 Olguţa: Pliante mincinoase distribuite de adversarii USL în Craioviţa Nouă poze

Primarul Lia Olguţa Vasilescu face plângere penală din cauza unor pliante distribuite în Craiova în timpul campaniei electorale. 

olguta cristina pliante mincinoase 005 Olguţa: Pliante mincinoase distribuite de adversarii USL în Craioviţa Nouă poze

“Este vorba de pliante pe care apare poza mea, a doamnei Cristiana Anghel şi a domnului Cosmin Enea în care se spune că pregătim 10 impozite noi pentru Craiova. Mai mult, s-au împrăştiat şi anunţuri, care au ca model pe cele distribuite de obicei de primărie, în care se afirmă astfel de neadevăruri. Vreau să-i informez pe cetăţenii Craiovei că sunt minciuni folosite de anumiţi candidaţi în alegerile parlamentare. Nu intriducem taxe noi în Craiova, iar cele existente nu se majorează. Acelaşi lucru l-au încercat cu mine şi la alegerile locale, deci eu sunt obişnnuită cu asemenea practici. Din păcate, văd că acum nu se opresc lucrurile la persoana mea şi este amestecată şi imaginea primăriei Craiova, motiv pentru care voi şi face plângere penală pentru ca aceia care s-au pretat la asemenea mizerii să fie pedepsiţi”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

olguta cristina pliante mincinoase 002 Olguţa: Pliante mincinoase distribuite de adversarii USL în Craioviţa Nouă poze

 

Lia Olguţa Vasilescu nu a făcut niciun secret că bănuieşte tabăra pepededistă a ex-primarului Solomon că s-ar afla în spatele pliantelor mincinoase.

olguta cristina pliante mincinoase 007 Olguţa: Pliante mincinoase distribuite de adversarii USL în Craioviţa Nouă poze

De acelaşi lucru pare convinsă şi viceprimarul Cristina Calangiu. “Cred că aceste acţiuni arată disperarea unora. Mi se pare de-a dreptul ruşinos pentru cineva care a lucrat în primărie atâta timp şi care mai şi spune că vrea să se întoarcă acolo, să-şi bată joc de imaginea acestei instituţii”, a declarat Cristina Calangiu.