Olguţa: Investitori coreeni interesaţi de Craiova – VIDEO

olgutaambasadorkorea Olguţa: Investitori coreeni interesaţi de Craiova   VIDEO poze

Ambasadorul Coreei de Sud în România, IM Han-taek, se află azi în vizită la Craiova, în avangarda unei posibile viitoare investiţii. 

Reprezentantul Coreei s-a întâlnit deja cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, pornind apoi în recunoaştere, la Parcul Industrial din Craiova al CJ Dolj şi la Işalniţa, unde municipalitatea craioveană vrea să-şi deschidă o entitate similară.

“E vorba de o invitaţie pe care i-am adresat-o domnului ambasador în urmă cu câteva săptămâni, după ce am fost vizitaţi de nişte investitori din Corea de Sud interesaţi de Craiova. Preferăm să lucrăm direct cu ambasadele la atragerea investitorilor în Craiova, pentru că orice investitor serios se interesează mai întâi la ambasada. Excelenţa sa vizitează azi parcul industrial de la Avioane, apoi şi zona Işalniţa, unde dorim să creăm un parc industrial al primăriei. Pe lângă facilităţile oferite de Stat şi de CJ Dolj, avem şi facilităţi din partea municipalităţii, zic eu, cele mai mari din ţară”, a declarat primarul Lia Olguţa Vasilescu.