Olguţa: Funcţionarii rămân cu suplimentele salariale. Primăria va ataca raportul Curţii de Conturi

lia olguta vasilescu primar craiova Olguţa: Funcţionarii rămân cu suplimentele salariale. Primăria va ataca raportul Curţii de Conturi poze

Primarul Lia Olguţa Vasilescu spune că primăria va acorda în continuare funcţionarilor drepturile salariale incriminate de raportul Camerei de Conturi Dolj. 

Potrivit primarului, municipalitatea va ataca în instanţă concluziile puse de inspectorii de conturi.

“Am primit raportul Curţii de Conturi şi pot să vă spun că majoritatea neregulilor sesizate se referă la drepturile salariale acordate funcţionarilor din subordinea primăriei Craiova, fie că e vorba de suplimentele pentru cei din aparatul propriu, fie de sporul de dispozitiv pentru poliţia locală. Noi am ales să mergem în instanţă cu Curtea de Conturi pe acest subiect, iar dacă vom pierde, atunci se va pune problema recuperării banilor de la angajaţi. Sper să nu fie cazul. S-au mai câştigat procese de acest gen prin alte locuri, nu suntem singura primărie în această situaţie. Sper să câştigăm pentru că, aşa cum am mai spus-o, salariile în administraţia publică sunt mizerabile”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.