Olguţa e preşedinte de federaţie la K1 şi vine cu Gala SuperKombat şi Bonjasky peste RMA-ul lui Solomon

olguta vasilescu K1 040 Olguţa e preşedinte de federaţie la K1 şi vine cu Gala SuperKombat şi Bonjasky peste RMA ul lui Solomon poze

Candidatul USL la primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a devenit preşedintele federaţiei naţionale de K1 Wako Pro şi va organiza o gală de superkombat la Craiova, fix în ziua în care este programat show-ul Romanian Music Awards. 

Organizatorul Local Kombat, Eduard Irimia a făcut astăzi anunţul, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Lia Olguţa Vasilescu şi de Ionel Pucă, antrenor de K1 şi şeful clubului Power Gym din Craiova, care are de altfel şi un reprezentant într-una din finalele programate la gala de pe 8 iunie.

olguta vasilescu K1 044 Olguţa e preşedinte de federaţie la K1 şi vine cu Gala SuperKombat şi Bonjasky peste RMA ul lui Solomon poze

“E un angajament pe termen lung, nu unul legat de campania electorală. I-am făcut propunerea doamnei Vasilescu pentru că e un om implicat în problemele tineretului, ale sportului şi chiar un practicant al artelor marţiale. Sperăm să obţinem sprijinul necesar pentru organizarea pe viitor a altor evenimente importante pentru acest sport, pentru că, aşa cum aţi văzut şi la box, evenimente de nivel internaţional nu se pot organiza fără implicarea personalităţilor din viaţa politică. Organizăm pe 8 iunie în premieră un asemeea eveniment la Craiova, pentru că multă lumea m-a întrebat de ce nu venit cu o gală şi aici, dar, fără să fac campanie negativă, pot să vă spun că nu am găsit până acum deschiderea necesară din partea primăriei”, a declarat Irimia.

olguta vasilescu K1 046 Olguţa e preşedinte de federaţie la K1 şi vine cu Gala SuperKombat şi Bonjasky peste RMA ul lui Solomon poze

Acesta a precizat că Gala de K 1 din 8 iunie de la Craiova va include un meci de “titlu intercontinental” între Ionuţ Atodiresei şi Saşa Iovanovic. Centura de campion va fi decernată de Remy Bonjasky, acesta urmând să sosească la Craiova încă din 7 iunie, pentru a susţine, printre altele, un seminar pentru fanii K 1.

Organizatorii nu au stabilit până la această dată locaţia în care va fi organizată gala de K 1, ezitând din motive de incertitudine meteo între stadionul Ion Oblemenco şi Centrul Expoziţional de pe Severinului.

În schimb, candidatul USL vrea să intre pe teritoriu inamic, solicitând primarului în funcţie aprobare pentru organizarea unui eveniment în Piaţa Mihai Viteazul, în preziua Galei.

 

“Încă nu ne-am decis unde va fi organizată gala de K 1. Prima opţiune este stadionul. Cert este că intrarea va fi liberă. Vă anunţ că voi solicita primăriei Craiova şi domnului Solomon aprobare să organizăm în preziua Galei de K 1, pe 7 iunie, cântarul oficial în centrul Craiovei, în Piaţa Prefecturii. Nu cred că deranjăm pe nimeni”, a spus Olguţa Vasilescu.