Olguţa despre zvonul privind caseta de şantaj: De 12 ani datează legenda. Eu am nervii tari! – video

olguta fifor Olguţa despre zvonul privind caseta de şantaj: De 12 ani datează legenda. Eu am nervii tari!   video poze

Senatorul Lia Olguţa Vasilescu, candidat al USL la primăria Craiova a comentat azi zvonul privind o casetă cu care ar fi şantajată. Nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. Îi conjur să o scoată, dar îi avertizez pe oamenii din anturajul lui Harap Alb (Antonie Solomon – nr) că nu mă intimidează”.

Olguţa Vasilescu s-a amuzat iniţial pe facebook despre zvonul lansat, spune ea, de un ziarist din anturajul lui Solomon, apoi a dezvoltat subiectul la conferinţa de presă de azi a PSD Craiova, în momentul în care a fost întrebată de jurnalişti.

“Şantajul este, într-adevăr o chestiune serioasă, motiv pentru care m-am consultat deja cu avocaţii mei dacă nu cumva trebuie să facem o acţiune în instanţă. În altă ordine de idei, pot să vă spun că această legendă, cum că ar exista o casetă cu mine, este vehiculat de când am intrat în viaţa politică, din 2000, dar caseta nu a apărut niciodată. Atunci îl lansase un individ care e acum primar PDL”, a spus Olguţa Vasilescu.

Aceasta a povestit că, în 2009, am mai fost sunată de cineva, care s-a recomandat a fi ziarist la EVZ, de pe un număr despre care a aflat ulterior că aparţinea unui membru al PDL Braşov, din staff-ul lui Traian Băsescu.

“I-am spus să facă publică acea casetă dacă o are, pentru că altfel toată povestea seamănă a şantaj, dar bineînţeles că nu a făcut acest lucru. Acum văd că reapare lansată această legendă în Craiova. Eu îl conjur pe respectivul să facă publică acea casetă, pentru că nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine în viaţa mea. Văd că se ajunge şi la asemenea lucruri, deşi domnul Solomon spunea că va avea o campanie elegantă. Iată însă că în spatele lui Harap Alb se află nişte grupuri de interese de care va trebui să ne ocupăm foarte serios la un moment dat şi care se pretează la asemenea gesturi. Nu-i nimic, îi avertizez însă că am nervii tari şi le spun că nu vor reuşi în nici un chip să mă intimideze”, a mai spus Lia Olguţa Vasilescu.