Olguţa dă drumul la euro-angajări în primărie

santier waterpark Olguţa dă drumul la euro angajări în primărie poze

MUNICIPALITATEA CRAIOVEANĂ ÎŞI MĂREŞTE ORGANIGRAMA CU 12 LA SUTĂ DINTR-UN FOC. Primăria Craiova va angaja în perioada următoare un număr de 65 de persoane, după cum reiese din proiectul de modificare a organigramei
municipale supus aprobării consilierilor locali la şedinţa de la finalul acestei luni. Măsura vine ca urmare a finalizării iminente a două dintre proiectele pe fonduri europene derulate de autorităţilor craiovene, edilii primind verde la angajări printr-o derogare la legislaţia în domeniu rezervată de Guvern locurilor de muncă obţinute prin proiecte finanţate de UE.

La nivelul Primăriei Craiova, se aşteapă finalizarea în perioada următoare a două dintre proiectele de anvergură derulate pe raza municipiului Craiova şi cofinanţate din fonduri europene. Este vorba despre parcarea subterană din centrul oraşului şi de parcul acvatic din parcul Tineretului, ambele investiţii având stabilit încă din faza contractelor de finanţare un anumit număr de locuri de muncă nou-create. Proiectul „Amenajare parcare subterană în zona Teatrului Naţional” este programat să se finalizeze în data de 20 decembrie 2015, în timp ce proiectul „Craiova Water Park – complex de agrement acvatic în Parcul Tineretului din Municipiul Craiova” ar urma să fie gata pe 9 decembrie. Edilii au dat, în aceste condiţii, startul la angajări, primul pas fiind modificarea organigramei municipale pe 2015, care va fi operată printr-un proiect de hotărâre ce figurează pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local din 26 noiembrie, noua organigramă prevăzând înfiinţarea în structura primăriei a unui compartiment şi a unei direcţii care să preia cele două obiective de investiţii.

INTEGRAL în INDISCRET