Olguţa: Craiova, distrusă de mafia fotbalului. Mă voi bate pentru Universitatea!

olguta si priioteasa Olguţa: Craiova, distrusă de mafia fotbalului. Mă voi bate pentru Universitatea! poze

Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la Primăria Craiova, spune că se va bate pentru a repara nedreptatea  făcută Universităţii Craiova “distrusă de mafia fotbalului cu concursul oamenilor politici”.

Lia Olguţa Vasilescu a îmbrăcat de altfel la concertul de lansare de ieri seară un tricou pe care scria “Justice for Craiova”, sperând să se laseze odată cu revenirea Universităţii în fotbal.

“Noi ne gândisem să facem concertul lui Goran Bregovici pe stadion pentru că eram convinşi că aveam ce sărbători. Nu mi-a trecut prin cap nici măcar o secundă că nu se va face dreptate Craiovei în condiţiile în care asta aştepta toată lumea, în condiţiile în care se ştie care este situaţia pe lege şi au recunoscut şi ei că au greşit şi acum din nou, s-a întâmplat această nenorocire pentru Universitatea Craiova. Eu m-am consultat şi cu membrii galeriei să văd dacă acceptă varianta lui Mitică Dragomir, în sensul că ar vrea să fie în divizia B o altă echipă şi nu Universitatea Craiova, şi nu au fost de acord. Şi eu, înainte de a discuta cu ei, exact acelaşi lucru consideram, pentru că până la urmă ţinem cu echipa Craiovei tocmai pentru că este vorba de Universitatea Craiova pentru că altfel am fi ţinut cu Electroputere Craiova sau cu alta de gen. Din acest punct de vedere nu avem rezerve în a susţine Universitatea Craiova şi promit că mă voi bate foarte mult ca să avem acest brand pentru că este singurul care a mai rămas al Craiovei. Trebuie să avem echipa pe stadion, stadion pe care îl vreau reconstruit”, a spus Olguţa Vasilescu.

DSC07392 Olguţa: Craiova, distrusă de mafia fotbalului. Mă voi bate pentru Universitatea! poze

Candidatul USL la primărie spune că se va bate pentru ca primul stadion construit de Guvernul Ponta să fie la Craiova.

“Îmi pare foarte rău pentru situaţia echipei şi cred că trebuie să ne implicăm mult mai mult noi, politicienii, pentru că până acum s-a ocupat doar o parte a lor, cei din UNPR care au rădăcini adânc înfipte în mafia fotbalului şi s-a văzut ce s-a întâmplat cu echipa. Aici este interesul unor indivizi care au vrut ei neapărat să aibă echipa Universitatea Craiova şi pentru că n-au reuşit au distrus-o cu concursul oamenilor politici ceea ce nu este în regulă. Guvernul va sprijini construcţia câtorva stadioane iar mie îmi place foarte mult faptul că domnul Victor Ponta încurajează sportul şi competiţiile sportive şi aţi văzut că le-a dublat şi primele gimnastelor ceea ce din punctul meu de vedere ele chiar merită pentru că la ora actuală este cam singurul sport care ne mai aduce mândrie. În ceea ce priveşte proiectul pe care îl are Guvernul Ponta de a construi stadioane în câteva oraşe ale ţării, mă voi bate pentru ca primul care se va construi să fie la Craiova”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.