Olguţa, “ca între turişti”, către Solomon: Ne-a reprezentat fără cinste la Colibaşi şi la Galaţi

olguta justice for craiovaJPG Olguţa, ca între turişti, către Solomon: Ne a reprezentat fără cinste la Colibaşi şi la Galaţi poze

Candidatul USL la primăria Craiova răspunde printr-un comunicat semnat “Lia Olguţa Vasilescu, craioveancă get-beget”, ultimelor acuzaţii ale primarului în funcţie.

“În dulcele stil al casei de la Cârna, că nu e neaoş craiovean cum se dă, domnul Antonie Solomon trage în tot ce mişcă în contra persoanei sale. N-a scăpat niciun ministru venit pe meleaguri craiovene, pe care dl. Solomon să nu-l ia în cătare şi să nu-l jignească. Asta aşa, ca să fie clar, că niciunul nu va colabora cu el. Şi, bineînţeles, mă mai “atinge” şi pe mine cu câte o glumă proastă. Până acum am încercat să nu ripostez la atacurile lui, că 11 ani am fost “o turistă, în Craiova, care vine şi pleacă”.
Adică, vezi Doamne, n-ar trebui să mă deplasez la Parlament, unde m-a trimis electoratul să-l reprezint, cu cinste. Îi reamintesc actualului, încă, primar, că pe el electoratul l-a trimis în primărie şi ne-a reprezentat, fără cinste, la Colibaşi şi Galaţi. Mă gândesc că tot cu scopuri turistice!
Au rămas, însă, pe baricade, funcţionarii primăriei, de la cabinetul dumisale, care scriu pe pagina de facebook în care-l susţin, tot felul de lucruri, inclusiv visele erotice. Că dacă tot deflorează primarul fata de 16 ani, Craiova, după cum dumnealui ne spune, de ce n-ar scrie şi ei la ce se gândesc după o noapte bahică? Aşa că, dacă domnul, încă, primar, dintr-o nefericită eroare a craiovenilor, nu le are cu calculatorul şi e invidios pe mine pentru asta, îl suplinesc ei, în timpul programului de la primărie, fiindcă doar de asta sunt plătiţi, nu?”

Lia Olguța Vasilescu
Craioveancă get-beget

foto Laurenţiu Nica