Olguța adaptează sloganul adversarilor: Fără foști milițieni în funcții publice!

121999115 342624856801015 4292847595973042883 n Olguța adaptează sloganul adversarilor: Fără foști milițieni în funcții publice! poze

Primarul Lia Olguța Vasilescu spune că social-democrații craioveni se mai gândesc dacă vin cu propriile propuneri de viceprimari ai Craiovei, ne-excluzând posibilitatea de a-i susține pe cei propuși de noua majoritate PNL USR PLUS din consiliul local municipal, cu două excepții clare: scandalagii și foștii „milițieni”.

„Ne mai gândim. Să știți că depinde foarte mult și de persoanele pe care le vor propune cei de la PNL și USR PLUS. Dacă vin cu persoane care vor să contribuie la dezvoltarea Craiovei, nu ar fi o problemă să fie susținute și de noi. Dacă vin cu oameni deciși numai să frâneze și să transforme totul în dispute politice sau dacă vin, cum era un zvon, cu foști milițieni pe mână cu interlopii care să ajungă în posturi în Executivul primăriei, evident că nu putem susține așa ceva și am putea veni cu propriile noastre propuneri”, a spus edilul-șef, la conferința de presă de azi a PSD.

Singurul potențial candidat pasibil de a fi apelat drept „fost milițian” pare a fi liberalul Georgel Enescu, ex-comandant al IPJ Dolj în urmă cu mai bine de un deceniu.