Olguţa a transferat meciul cu PDL la “tineret-speranţe”

olgutacristinaflorentinionutcostume Olguţa a transferat meciul cu PDL la tineret speranţe poze

Primarul Lia Olguţa Vasilescu nu a participat la şedinţa de consiliu local de azi, lăsându-i pe pedelişti să se răfuiască în plen cu subalternii. 

Invervenţia în şedinţă a lui Dan Cherciu de la PDL, prefaţată de altfel în conferinţa de presă anterioară de la partid, a vizat firma cu care municipalitatea s-a asociat pentru organizarea sărbătorilor de iarnă, pe care pedelistul a găsit-o pe site-ul ministerului de finanţe deficitară la capitolul cifră de afaceri. “Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti”, a spus Chechiu, aruncând proverbul în lupta cu conducerea primăriei, căreia îi cerea socoteală pe tema orăşelului copiilor.

Cum Olguţa Vasilescu nu era în sală, la primire pe serviciul lui Cherciu s-a prezentat şeful de la Imagine, Ionuţ Pîrvulescu, care s-a gândit să replice tot cu un proverb: “Pot să încep şi eu cu un proverb – Hoţii strigă hoţii. Este aceeaşi firmă care a avut contract cu primăria şi în 2010 şi în 2011, când însă nu ofereau primăriei 15.000 de euro ca acum, ci numai 1000”, a spus Pîrvulescu.

Meciul s-a terminat “prieteneşte”, cu o invitaţie la proces. Asta după ce Cherciu l-a somat în zadar pe Pîrvulescu să-şi retragă cuvintele, mai precis sintagma “hoţii”.

Imediat după încheierea şedinţei de consiliu local pedelistul a şi declanşat de altfel o vânătoare de avocaţi care să-l asiste în litigiu. Pe Facebook.