Olguţa a semnat contractul de reabilitare al Teatrului de vară

olguta vasilescu Olguţa a semnat contractul de reabilitare al Teatrului de vară poze

Contractul pentru finanţarea reabilitării Teatrului de vară din Parcul “Nicolae Romanescu” a fost parafat astăzi, în capitală. Primarul Băniei, Olguţa Vasilescu, a făcut anunţul pe pagina de facebook, unde a postat şi câteva poze în care este alături de  la Liviu Dragnea, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Pentru mai multe detalii citiţi comunicatul de presă din partea primăriei Craiova:

“Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu şi Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, au semnat azi finanţarea pentru reabilitarea Teatrului de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”. Valoarea totala a proiectului este de 4.391.603,26 lei din care 126.032,68 lei reprezinta contributia beneficiarului, iar 4.256.169,28 lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila.

În cadrul proiectului se va realiza extinderea scenei, spaţiile din cabine vor fi gletuite si zugrăvite şi se va reface pardoseala de pe scenă. Teatrul de vară va fi dotat cu instalaţie de sonorizare şi cu instalaţie de iluminat scenă şi iluminat general pentru efectele teatrale. De asemenea, amfiteatrul se va acoperi cu o structură metalică tridimensională şi învelitoare din poliplan alb. Construcţia se va realiza din arce metalice înclinate faţă de orizontală, ce vor sprijini pe fundaţii izolate din beton armat. Acoperirea gradenelor se va folosi numai pe timp de vară, aceasta fiind calculată fără încărcarea ce provine din zăpadă. Suprafaţa copertinei amfiteatrului este de 1.266,45 mp. În urma modernizărilor propuse rezultă un număr de 878 locuri, dispuse pe 11 gradene pentru spectatori, pe scaune individuale. Aleile pietonale din zona de acces a Teatrului de Vară, precum şi aleea de acces la grupurile sanitare, vor fi şi ele refăcute. Lucrările la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu vor începe în această vară şi vor dura cel mult 10 luni de zile”.

 Biroul de presă,

Primăria Municipiului Craiova