Olguţa a prezentat staff-ul noii echipe a Craiovei: Mâine intrăm pe stadion! – VIDEO

olgutalincarbezecucuiCSUCraiova 1 Olguţa a prezentat staff ul noii echipe a Craiovei: Mâine intrăm pe stadion!   VIDEO poze

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a organizat azi o conferinţă de presă în care i-a prezentat pe componenţii conducerii CS “U” Craiova, la doar o oră după ce consiliul local a aprobat, în unanimitate, proiectul. 

“Eu v-am spus la un moment dat că avem şi un plan B în situaţia în care Adrian Mititelu nu reuşeşte să refacă echipa. Am avut 6 variante de lucru şi până la urmă am ales-o pe aceasta: să ne asociem cu nişte investitori care nu au mai fost implicaţi în fotbal, care sunt în afara oricăror suspiciuni şi care sunt şi fani ai Craiovei. Domnul Laviniu Beze este preşedintele Asociaţiei Investitorilor de pe piaţa de capital, aşa că avem toată încrederea în seriozitatea sa, iar sponsorul principal, domnul Brăiloiu este un om care a cumpărat şi a donat statului român manuscrisele lui Cioran, fiind de asemenea, suporter al Craiovei. Ce să mai spun de domnul Pavel Badea, care efectiv şi-a rupt picioarele pentru echipa Craiovei. Acum avem şi acordul consiliului local, care s-a exprimat, în unanimitate, în favoarea acestui proiect, iar mâine, la ora 10, intrăm pe stadion cu oamenii noştri, să vedem şi să vadă toată lumea în ce stadiu e. Şi el şi cantonamentul, în care spunea cineva că a investit”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

olgutalincarbezecucuiCSUCraiova Olguţa a prezentat staff ul noii echipe a Craiovei: Mâine intrăm pe stadion!   VIDEO poze

“Pentru primul sezon, suma pe care o punem la dispoziţia clubului este de 1, 5 milioane de euro, iar obiectivul nu poate fi altul decât promovarea. Sperăm să readucem echipa Craiovei acolo unde-i e locul, de brand naţional şi de nume respectat pe plan european. Suntem un grup de oameni pe care nu-i interesează să-şi facă imagine sau cine ştie ce interese pe spinarea echipei. Noi ne ocupăm de finanţare, n-o să ne auziţi vreodată vorbind despre arbitri sau lucruri de acest gen. Pe parte tehnică, totul trebuie să fie despre jucători şi antrenori”, a spus, la rândul său, Bezea.

Antrenorul propus pentru noua echipă, Erik Lincar, a refuzat să facă public numele vreunui jucător din viitorul lot, mărginindu-se să anunţe că vor fi şi “destui olteni” şi că “foarte mulţi jucători şi-au manifestat dorinţa de a juca la Craiova”.