Olguța a făcut împărțirea pe căprării: Rela Filip – toate regiile si srl-urile, Dana Barbu – toate direcțiile, Dan Diaconu – tot respectul

Primarul Lia Olguța Vasilescu a anunțat pe facebook atribuțiile ce revin celor doi viceprimari Rela Filip și Dana Barbu, într-o postare în care nu uită să mulțumească liberalului Dan Diaconu, consilierul care a înclinat balanța către PSD și a schimbat majoritatea în consiliul local municipal Craiova.

„Astăzi Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii: Rela Filip și Dana Barbu. Bănia va fi singurul oraș din România cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arăta? Vă veți convinge în următorii patru ani că ceea ce am promis devine realitate. Deja ne-am apucat de treabă! Rela Filip, fosta directoare a RAADPFL, cea care a transformat grădinile și parcurile Craiovei în ultimii ani, va coordona Direcțiile de Servicii Publice, Patrimoniu, Baze Sportive și de Agrement și toate regiile și companiile din subordinea primăriei. Dana Barbu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și președinte ANOFM, va conduce direcțiile de Implementare Proiecte Europene, Impozite și Taxe, Achiziții și Investiții, Asistență Socială, precum și instituțiile de cultură.
Mulțumim domnului Dan Diaconu care a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un OM care merită tot respectul nostru!”, a postat Lia Olguța Vasilescu.