Olguţa a dat drumul proiectului pilot de reabilitare termică

DSCN7470 Olguţa a dat drumul proiectului pilot de reabilitare termică poze

Primarul Craiovei a tras azi la sorţi imobilul care va fi reabilitat termic gratuit de primărie. Este vorba de blocul 201 E din Craioviţa Nouă. 

Imobilul cu pricina va fi reabilitat termic, demonstrativ, de edilii craioveni ca un peambul al proiectului de reabilitare termică promis la scara întregului oraş pentru anul viitor.

nicoliolgutaflorentin tudor Olguţa a dat drumul proiectului pilot de reabilitare termică poze

“După cum ştiţi vrem să accesăm fonduri europene pentru reabilitarea termică a Craiovei începând de anul viitor. Lucrăm deja la proiect. Reabilitarea acestui bloc ne va ajuta pentru că ne vom face o idee despre costurile pe care le va presupune reabilitarea termică la scara întregului oraş. În plus, toţi craiovenii vor avea prilejul să vadă cum arată un bloc reabilitat termic integral după tehnologia modernă pe care o vom folosi. Sper să iasă în aşa fel încât să placă la toată lumea”, a spus primarul Lia Olguţa Vasilescu.

blocul 201 E Olguţa a dat drumul proiectului pilot de reabilitare termică poze

Potrivit consilierului economic al primarului, Marin Nicoli, proiectul pilot va fi derulat de un “consorţiu” care înglobează toate regiile primăriei, plus cei de la Proiect SA, care dăruiesc masa cu proiectele blocurilor din Craiova.

olgutatudornicoli Olguţa a dat drumul proiectului pilot de reabilitare termică poze

În afară de anveloparea blocurilor, lucrările vor presupune şi lucrări pentru realizarea distribuţiei pe orizontală a apei potabile şi a agetului termic, la pachet cu contorizarea individuală, pentru fiecare apartament.