OFSD Dolj: 800 de pachete cu cadouri de Crăciun

cadou 14 OFSD Dolj: 800 de pachete cu cadouri de Crăciun poze

Femeile social-democrate, membre ale Biroului Permanent Judeţean al Organizaţiei Femeilor Social Democrate Dolj (OFSD) s-au întâlnit la sediul PSD Dolj, în data de 11 decembrie 2013, pentru a repartiza pe localităţi cele peste 700 de pachete cu cadouri pentru copii şi aproximativ 100 de pachete pentru adulţi.

Pachetele conţin alimente de bază, dulciuri, dar şi obiecte de îmbrăcăminte şi jucării, toate acestea fiind procurate din contribuţia proprie a membrelor Biroului Permanent, dar şi din sponsorizări atrase de la oameni cu suflet şi cu spirit civic.

În perioada următoare aceste pachete vor fi distribuite familiilor sărace cu copii în îngrijire şi familiilor formate din bătrâni sau oameni bolnavi singuri sau abandonaţi şi fără posibilităţi materiale din localităţile judeţului. Aceste cazuri au fost deja identificate în comune şi membrele OFSD vor merge acasă la aceste familii pentru a le oferi pachetele.

Dorim ca în perioada Sărbătorilor de iarnă să le oferim cadouri şi, astfel, să aducem un zâmbet pe chipurile triste şi apăsate de griji ale oamenilor nevoiaşi din judeţ, indiferent că ei sunt copii, adulţi sau bătrâni. Eiau nevoie de orice ajutor, oricât de mic şi de orice natură!Până azi au fost distribuite de către OFSD Dolj peste 250 de pachete în Goieşti, Cioroiaşi, Perişor, Siliştea Crucii, Afumaţi, Işalniţa, Calafat, Drănic. Copiii şi bătrânii bolnavi şi neajutoraţi, lipsiţi de resurse materiale elementare pentru viaţa de zi cu zi, pe noi ne-au emoţionat profund! Şi vom continua împreună cu colegele mele să mergem în comune, în sate, în cătune şi oriunde există astfel de familii atât de amărâte, în dorinţa de a le face, măcar şi pentru o zi, o bucurie acestora. Urmează să ajungem în Bucovăţ, Carpen, Breasta, Brădeşti, Braloştiţa, Valea Stanciului, Ostroveni, Negoi, Calopăr, Coşoveni, Leu, Măceşu, Filiaşi, Greceşti, Caraula, Dioşti, Teasc, Bîrca, Terpeziţa, Calafat, Cârcea, Calafat , Ciupercenii Vechi, Basarabi  şi  Golenţi şi în multe alte comune şi sate”, a declarat preşedintele OFSD Dolj, Daniela Tarniţa.Vom continua cu astfel de actiuni si in anul viitor, asa cum deja a devenit o traditie pentru noi, ca organizatie a femeilor social democrate” a declarat preşedintele OFSD Dolj, Daniela Tarniţă .

Biroupresă PSD Dolj