OFSD Craiova: Campanie de oferire de cadouri pentru familiile nevoiaşe

aurelia filip 1 OFSD Craiova: Campanie de oferire de cadouri pentru familiile nevoiaşe poze

Organizaţia Femeilor Social Democrate Craiova desfăşoară în această perioadă o campanie de oferire de cadouri unor familii nevoiaşe din municipiu. Mai exact, membrele Biroului Municipal al OFSD Craiova au identificat 170 de familii craiovene care vor primi câte un coş cu alimente pentru Crăciun, şi plăsuţe cu cadouri pentru copii.

La nivelul OFSD Craiova am luat decizia ca în luna decembrie să identificăm, în cele 168 de organizaţii locale din municipiu, între cinci şi zece cazuri de familii nevoiaşe. Am luat această decizie pentru că la căminele pentru bătrâni şi copii întotdeauna sunt oameni de bine care îi vizitează, şi atunci am dorit să facem noi un gest pentru cei care niciodată nu sunt căutaţi. Astfel, am identificat 170 de familii care au în total 340 de copii. Prin contribuţia membrelor Biroului Municipal al OFSD Craiova vom suporta coşul de Crăciun al acestor familii, iar din sponsorizări am făcut 340 de plase cu cadouri pentru copii”, a declarat preşedintele OFSD Craiova, Aurelia Filip.

Joi seara, 12 decembrie 2013, preşedintele OFSD Craiova, Aurelia Filip, însoţită de secretarul PSD Craiova, Radu Preda, şi directorii de la RAADPFL Craiova, Florin Lungu, şi Valentin Giurcă, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova, au făcut fericite două fetiţe, din Cartierul 1 Mai, oferindu-le un computer pe care şi-l doreau de foarte mult timp, şi pe care familia nu îşi permitea să îl achiziţioneze. „În această campanie, una dintre reprezentantele OFSD Craiova a descoperit o familie cu două fetiţe care învaţă foarte bine, şi care îşi doreau un computer pe care să lucreze. Cu ajutorul unei societăţi comerciale de profil am reuşit să facem fericite aceste două fetiţe, şi să le facem cadou computerul dorit”, a mai spus preşedintele OFSD Craiova, Aurelia Filip

În următoarele zile, membrele OFSD Craiova vor ajunge cu cadouri la copiii din Căminul de nefamilişti, şi la Spitalul Victor Babeş, la micuţii infestaţi cu HIV şi cei bolnavi de tuberculoză. „Următoarele acţiuni vor avea loc joi, 19 decembrie 2013, când întreaga organizaţie va oferi daruri copiilor din Căminul de nefamilişti din strada Paşcani, nr. 3, şi vineri 20 decembrie 2013, la Spitalul Victor Babeş, unde vom oferi daruri copiilor de la secţiile HIV şi Tuberculoză. Vreau să le mulţumesc sponsorilor, fără de care aceste cadouri pe care le oferim nu ar fi existat, şi colegelor mele din Biroul Municipal al OFSD Craiova, care s-au implicat cu sufletul şi multă dăruire în acest proiect”, a mai declarat liderul social-democratelor craiovene, Aurelia Filip.

Biroupresă PSD Dolj